Povezane vesti
Atraktivna hrvatica se uselila u zadrugu! Dolazi iz poznate porodice: Tata joj je sa Kosova, a evo odakle je majka video
Mondo 27.09.2020
Zasenila i oduševila sve. Zasenila i oduševila sve. Bela kuća u Šimanovcima postala je bogatija za još jednog člana i to lepe brinete Hane Rodić. Hana dolazi iz Hrvatske je nova učesnica Zadruge 4. Ova atraktivna lepotica inače dolazi iz poznate porodice… »
Iznenađenje večeri: Bivši novinar ulazi u "Zadrugu", ali to nije sve: Dve atraktivne devojke upotpunile veče
Blic 27.09.2020
Večeras su u "Zadrugu 4" ušle dve nove takmičarke. Bivša, a sada već sadašnja Nataša Radan ponovo će biti deo nove sezone, dok Hana Rodić iz Hrvatske po prvi put ulazi u rijaliti. Nataša je spremna da sada pokaže sebe u pravom smislu i najavljuje nešto… »
Nekadašnji voditelj N1, Hrvatica Hana Rodić i Nataša Radan ušli u Zadrugu 4
Telegraf 27.09.2020
Zadrugari su dobili pojačanje. Rijaliti "Zadruga 4" dobila je nove učesnike. Naime, deo šoua televizije "Pink" je Hana Rodić, koja dolazi iz Hrvatske. - Ne znam šta da očekujem, dočekala sam, Moji ni ne znaju da sam ovde, tako da videćemo - rekla je… »
Vesti dana »

Vozač autobusa hteo da izbegne ženu koja je pretrčavala ulicu, pa pokosio devojčicu (15): Stradala na licu mesta
Mondo pre 20 minutajoš 57 povezanih

Dvojica uhapšena nakon sukoba ispred Filozofskog fakulteta, jedan policajcu oteo štit, drugi to pokušavao
Luftika pre 2 satajoš 29 povezanih

Direktor Telekoma će tužuti medije zbog objavljivanja njegovog razgovora
Vreme pre 10 minutajoš 53 povezane

Jedan od najsmrtonosnijih ruskih udara na Kijev od početka rata
BBC News pre 16 minutajoš 53 povezane