Повезане вести
Атрактивна хрватица се уселила у задругу! Долази из познате породице: Тата јој је са Косова, а ево одакле је мајка видео
Мондо 27.09.2020
Засенила и одушевила све. Засенила и одушевила све. Бела кућа у Шимановцима постала је богатија за још једног члана и то лепе бринете Хане Родић. Хана долази из Хрватске је нова учесница Задруге 4. Ова атрактивна лепотица иначе… »
Изненађење вечери: Бивши новинар улази у "Задругу", али то није све: Две атрактивне девојке употпуниле вече
Блиц 27.09.2020
Вечерас су у "Задругу 4" ушле две нове такмичарке. Бивша, а сада већ садашња Наташа Радан поново ће бити део нове сезоне, док Хана Родић из Хрватске по први пут улази у ријалити. Наташа је спремна да сада покаже себе у правом… »
Некадашњи водитељ Н1, Хрватица Хана Родић и Наташа Радан ушли у Задругу 4
Телеграф 27.09.2020
Задругари су добили појачање. Ријалити "Задруга 4" добила је нове учеснике. Наиме, део шоуа телевизије "Пинк" је Хана Родић, која долази из Хрватске. - Не знам шта да очекујем, дочекала сам, Моји ни не знају да сам овде, тако да… »
Вести дана »
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 2 сатајош 29 повезаних
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 12 минутајош 32 повезане
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 3 сатајош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 5 сатијош 29 повезаних