Повезане вести

СПС: Најприземнији коментари Поноша о политичкој ситуацији

СПС: Најприземнији коментари Поноша о политичкој ситуацији

Дневник 27.09.2020
БЕОГРАД: Потпредседник СПС Ђорђе Милићевић оценио је данас да потпредседник Народне странке Здравко Понош на најприземнији начин коментарише изборне процедуре и ко ће и какву владу састављати и поручио му да би требало да… »
Понош: Импотентна влада, препотентан председник и грађани без државе, то је Србија

Понош: Импотентна влада, препотентан председник и грађани без државе, то је Србија

Данас 27.09.2020
Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је да је Србија данас држава са скупштином без опозиције и да ће имати „импотентну владу, препотентног председника“, а грађане без државе. „Уверен сам да таква влада, као и… »
Понош: Импотентна влада, препотентан председник и грађани без државе

Понош: Импотентна влада, препотентан председник и грађани без државе

Н1 Инфо 27.09.2020
Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је да је Србија данас држава са скупштином без опозиције и да ће имати "импотентну владу, препотентног председника", а грађане без државе. "Уверен сам да таква влада, као и… »
Понош: Влада је импотентна, председник је препотентан

Понош: Влада је импотентна, председник је препотентан

Нова 27.09.2020
Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је да је Србија данас држава са скупштином без опозиције и да ће имати "импотентну владу, препотентног председника", а грађане без државе. “Уверен сам да таква влада, као и… »

Вести дана »