Повезане вести
Зорана Павић направила журку у част Исидоре Бјелице
Нова 27.09.2020
Певачица Зорана Павић је одржала журку у част Исидоре Бјелице, која је преминула после тешке болести у 52. години живота. “Чувам твоју поруку…”Пингви, када одем…организуј неку журку у белом…знаш ме, нисам ти ја за ту неку тугу и… »
(Видео): “велики ми је терет пао са душе” Певачици пред журку мајка Исидоре Бјелице послала емотивну поруку: Све је стало у…
Блиц 27.09.2020
Синоћ је певачица Зорана Павић приредила журку у белом као последњу жељу књижевнице Исидоре Бјелице. У исповести за "Блиц" певачица се осврнула на болне теме. Открила је да јој је пред сам догађај поруку послала Исидорина… »
Зорана испунила исидорину последњу жељу и организовала журку у белом! Ронила сузе, емоције навирале (видео)
Мондо 27.09.2020
Држала говор и ронила сузе. Држала говор и ронила сузе. Певачица Зорана Павић испунила је последњу жељу пријатељице Исидоре Бјелице, те је организовала журку "Бела бајка за Бјелицу", у знак сећања на преминули књижевницу… »
Вести дана »

Скупштина изгласала 30 закона о међународним споразумима и финансијским уговорима
Блиц пре 50 минутајош 45 повезаних

"Има много трачева и спекулација": Песков се огласио о састанку Путина и Трампа: Председници воле да раде ефикасно!
Блиц пре 14 минутајош 77 повезаних

Студент из Пазара: Невероватан дочек у Чачку, те ствари нас пуне енергијом
Н1 Инфо пре 9 минутајош 25 повезаних

Пљачка Лувра подсећа на озлоглашену банду у којој је било и Срба, а можда их и још има: Ко су Пинк Пантери?
Данас пре 2 сатајош 20 повезаних