Povezane vesti
Šok ispovest! Ovako izgleda korona porođaj u Splitu: Majka morala da nosi masku, ali to i nije najgori detalj! (video)
Kurir 27.09.2020
"Nisam plačljivica, ali iskustvo koje sam imala u splitskom porodilištu zaista nije normalno. Sve mi žene koje dođemo da se porodimo smo osetljive, ne samo zbog hormona, već i zbog samog porođaja i svega novog što nas očekuje rođenjem bebe… »
Potresno iskustvo porodilje iz Splita: "Terali su me da rađam sa maskom, gubila sam svest par puta"
Telegraf 27.09.2020
Svoje iskustvo napisala je na društvenim mrežama, dobila veliku potporu mnogih žena, ali mnoge su je napale, zbog čega je objavu obrisala. U potresnom svedočenju koje je objavila na društvenim mrežama, jedna Splićanka opisala je kako je izgledao… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Srbiji zbog tragedije u Severnoj Makedoniji, zastave na pola koplja
Euronews pre 18 minutajoš 46 povezanih

Studenti, opozicija, aktivisti i građani noćas blokirali zgradu Skupštine grada
NoviSad.com pre 17 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 18 minutajoš 20 povezanih

Sin ubio roditelje u Čačku: Izbodena tela uglednog lekara i njegove žene nađena u stanu, osumnjičeni nakon zločina krenuo peške za Beograd?!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih