Повезане вести
Шок исповест! Овако изгледа корона порођај у Сплиту: Мајка морала да носи маску, али то и није најгори детаљ! (видео)
Курир 27.09.2020
"Нисам плачљивица, али искуство које сам имала у сплитском породилишту заиста није нормално. Све ми жене које дођемо да се породимо смо осетљиве, не само због хормона, вец́ и због самог порођаја и свега новог што нас очекује… »
Потресно искуство породиље из Сплита: "Терали су ме да рађам са маском, губила сам свест пар пута"
Телеграф 27.09.2020
Своје искуство написала је на друштвеним мрежама, добила велику потпору многих жена, али многе су је напале, због чега је објаву обрисала. У потресном сведочењу које је објавила на друштвеним мрежама, једна Сплићанка описала је… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО Бурно у Скупштини Београда: Шеф СНС рекао Сави Манојловићу да „скичи као животиња“. Испред зграде се орило „Шапићу, лоповчино неписмена“
Нова пре 24 минутајош 40 повезаних

Наставља се насиље над Србима на Космету: Недопустив чин упада у домове здравља а циљ је насилна интеграција Срба
Дневник пре 24 минутајош 34 повезане

Европска комисија предложила усвајање 19. пакета санкција против Русије
НИН пре 1 сатјош 26 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији са најавом тропских ноћи и променљивог времена од среде
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане