Povezane vesti
Tramp: Sporazum Beograda i Prištine je uspeh SAD
Pravda 27.09.2020
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da je sporazum Beograda i Prištine "spasio mnoge živote", što je ocenio kao svoj i uspeh SAD. Tramp je na predizbornom skupu u Midltaunu, u Pensilvaniji, naveo da je sporazum iz Vašingtona i razlog zbog koga je… »
Tramp o sporazumu BG i PR: Grlili su se posle potpisivanja
Nova 27.09.2020
Američki predsednik Donald Tramp na predizbornom skupu u Midltaunu, u Pensilvaniji osvrnuo se i na sprorazum između Beograda i Prištine i ocenio taj sporazum kao svoj i uspeh SAD. Tramp je poručio da je tim dokumantom spaseno mnogo života i to naveo, kao… »
Tramp na predizbornom skupu o sporazumu Beograda i Prištine: Rekao sam im, hajde da postignemo dogovor i opšte primirje
Kurir 27.09.2020
Američki predsednik Donald Tramp na predizbornom skupu u Midltaunu, u Pensilvaniji osvrnuo se i na sprorazum između Beograda i Prištine i ocenio taj sporazum kao svoj i uspeh SAD. Tramp je poručio da je tim sporazumom spaseno mnogo života i to naveo, kao… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana