Повезане вести
"Ломиће нам ноге, видећете наше: Муке!" Човић о плановима: Звездаши, гледајте шта ће све да нам раде!
Спортал блиц 27.09.2020
Још мало је остало до почетка нове кошаркашке сезоне у Евролиги, а пред почетак такмичења председник Црвене звезде Небојша Човић говорио је о амбицијама клуба. Он је нагласио да су црвено-бели направили квалитетан тим и да су… »
Човићево обећање, напад на Ф4 Евролиге!
Спортске.нет 27.09.2020
КК Црвена звезда мтс има велике планове ове сезоне. Колико ове сезоне може Црвена звезда мтс? Велико је питање, видећемо у каквом су стању кошаркаши, а неко ко има увид у њихову форму јесте и председник клуба, Небојша Човић… »
Човић отворено најављује: Ове сезоне нападамо и врх Евролиге!
Хот спорт 27.09.2020
Председник КК Црвене звезде Небојша Човић говорио је о бројним проблема у АБА лиги. Само два дана након што је први човек Партизана Остоја Мијаиловић гостовао у Јутарњем програму телевизије ‘Прва’, на истом месту нашао… »
Звезда напада врх евролиге и опет тужи АБА лигу: Небојша Човић поручио - звездаши, ломиће нам ноге!
Мондо 27.09.2020
"Да, господин Тошковић је таст мог сина. Неко необразован хоће да спинује тиме", изјавио је председник Црвене звезде. "Да, господин Тошковић је таст мог сина. Неко необразован хоће да спинује тиме", изјавио је председник Црвене… »
Човић без длаке на језику: Причао о Остојиним лажуријама, парама у загребачкој банци и нападу на врх Евролиге
Вечерње новости 27.09.2020
ПРЕДСЕДНИК Кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић говорио је за ТВ Прва о актуелностима у регионалној АБА лиги. На Скупштини, која је најпре одложена, у суботу је одлучено да ће нова сезона на Јадрану ипак почети 2… »
Човић: Звезда обновила туз̌бу против АБА, нападамо врх Евролиге
Моззарт спорт 27.09.2020
“Па ја кад сам био председавајући у сезони 2017/2018, мој син је играо АБА лигу. Је л и то сукоб интереса. Погледајте само било коју државну институцију и колико су оне оптерећене непотизмом, о чему ми причамо”. Два дана после… »
Човић: Напашћемо ове године не само АБА титулу, већ и врх Евролиге
Спортски журнал 27.09.2020
Председник Црвене звезде на ТВ прва изнео виђење најновијих дешавања на Јадрану и открио амбиције за ову сезону. Небојша Човић је на гостовању у емисији „Јутро” на ТВ Прва изнео своје виђење актуелне ситуације у АБА лиги… »
Вести дана »

Нервирао ме је Ћациленд, хтео сам да га запалим: Током обраћања Вучића приказан видео снимак нападача из Пионирског парка (ВИДЕО)
РИНА пре 28 минутајош 32 повезане

Студент из Пазара: Невероватан дочек у Чачку, те ствари нас пуне енергијом
Н1 Инфо пре 4 сатијош 31 повезана

Тренер Басконије нема рецепт за црвену звезду: Не могу да контролишем резултате!
Хот спорт пре 42 минутајош 64 повезане