Povezane vesti
Besedom Branke Petrić otvoreno 65. Sterijino pozorje
Radio 021 27.09.2020
Za mene, Novi Sad je mesto najlepših uspomena, rekla je, između ostalog, u svojoj besedi na otvaranju Sterijinog pozorja glumica Branka Petrić Fehmiju. Statistika ju je, kako je rekla, iznenadila, pokazavši da je na Pozorju bila 12 puta. Ona je podsetila… »
U Srpskom narodnom pozorištu otvoreno 65. Sterijino pozorje
NoviSad.com 27.09.2020
Novi Sad – Besedom Branke Petrić sinoć je u Srpskom narodnom pozorištu otvpreno 65. Sterijino pozorje koje će trajati do 4. oktobra. Foto: Sterijino pozorje (Facebook) - Za mene je Novi Sad mesto najlepših uspomena - rekla je na samom otvaranju… »
Bogat program 65. Sterijinog Pozorja
RTV 27.09.2020
NOVI SAD - Besedom glumice Branke Petrić "Ja sam živeo, očigledno da sam još živ i sigurno ću i dalje živeti" u ime Jovana Sterije Popovića, otvoreno je 65. Sterijino Pozorje u Srpskom narodnom pozorištu (SNP) u Novom Sadu. "Glumci stižu i pristižu, a… »
Vesti dana »

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 20 minutajoš 17 povezanih

MUP: Identifikovano 15 učesnika protesta u Zemunu kada su oštećene prostorije SNS
RTV pre 50 minutajoš 14 povezanih

Crveno-beli pred 40.000 navijača poljskog velikana: Fudbaleri Zvezde večeras gostuju Lehu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Večernje novosti pre 15 minutajoš 20 povezanih