Povezane vesti
Oči u oči ljupka i Simke u sceniranju! Pevačica ostala zatečena, general se javio, a evo šta su imali da kažu! (kurir…
Kurir 27.09.2020
Kurir televizija je suočila Ljupku Stević i Dragišu Simića. Pevačica je bila gost u emisiji "Sceniranje", a preko Skajpa se uključio njen bivši dečko kojem je razbila automobile, što je nju zateklo i zbunilo. Ljupka Stević i Dragiša Simić… »
Ljupka u sceniranju nije znala šta ju je snašlo nakon ovog pitanja: Sama sam tražila đavola, malo je to što je dobio…
Kurir 27.09.2020
Pevačica Ljupka Stević, uspela je da privuče veliku pažnju javnosti kada je objavljen snimak na kom se vidi kako uništava automobile generalu Dragiši Simiću, čoveku sa kojim je 10 godina bila u vezi. U našem krivičnom zakonodavstvu postoji… »
Ljupka Stević u sceniranju na Kurir televiziji! Išla sam da se ispovedim: Tražila sam Božju pomoć da me izvede na pravi…
Kurir 27.09.2020
Više od nedelju dana pevačica Ljupka Stević centralna je tema svih medija. Njena strastvena reakcija zbog prevare dugogodišnjeg partnera naišla je i na podršku i na osudu od strane javnosti. Pevačica je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji… »
Samo u sceniranju! Ljupka i Simke prvi put oči u oči posle svega! (Kurir televizija)
Kurir 27.09.2020
Pevačica Ljupka Stević i general Dragiša Simić, bivši ljubavni par, koji je uzburkao javnost svađom kakva se ne pamti, suočiće se oči u oči. Pevačica je tvrdila da Simketa više ne želi da vidi, a šta je uradila kada se iznenadno susrela sa… »
Ljupka grca u suzama! Pevačica jedva uspela da izusti rečenicu kada su je pitali o generalu Simiću (Kurir televizija)
Kurir 27.09.2020
Pevačica Ljupka Stević više od nedelju dana glavna je tema u medijima. Nakon pitanja gledaoca, da li se oseća kao da je bacila 10 godina svog života koje je provela sa generalom Dragišom Simićem, Stevićeva nije mogla, a da ne zaplače. Pogledajte… »
Vesti dana »
(VIDEO/FOTO) Kako je izgledala akcija hapšenja pripadnika „Balkanskog kartela“
N1 Info pre 1 satjoš 90 povezanih
Nesreće, neredi, protesti, šake u Skupštini – kuda ide Srbija? | Kontekst
Al Jazeera pre 1 satjoš 87 povezanih
Bajden: Prihvaćen američki predlog da se okonča razarajući sukob
N1 Info pre 53 minutajoš 69 povezanih
Poslednji trening zvezde pred meč sa štutgartom: Pozitivna atmosfera u crveno-belom taboru!(foto+video)
Hot sport pre 3 satajoš 42 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 7 satijoš 36 povezanih