Повезане вести

Љупка у сценирању није знала шта ју је снашло након овог питања: Сама сам тражила ђавола, мало је то што је добио! (Курир…

Љупка у сценирању није знала шта ју је снашло након овог питања: Сама сам тражила ђавола, мало је то што је добио! (Курир…

Курир 27.09.2020
Певачица Љупка Стевић, успела је да привуче велику пажњу јавности када је објављен снимак на ком се види како уништава аутомобиле генералу Драгиши Симићу, човеку са којим је 10 година била у вези. У нашем кривичном… »
Очи у очи љупка и Симке у сценирању! Певачица остала затечена, генерал се јавио, а ево шта су имали да кажу! (курир…

Очи у очи љупка и Симке у сценирању! Певачица остала затечена, генерал се јавио, а ево шта су имали да кажу! (курир…

Курир 27.09.2020
Курир телевизија је суочила Љупку Стевић и Драгишу Симића. Певачица је била гост у емисији "Сценирање", а преко Скајпа се укључио њен бивши дечко којем је разбила аутомобиле, што је њу затекло и збунило. Љупка Стевић и… »
Љупка Стевић у сценирању на Курир телевизији! Ишла сам да се исповедим: Тражила сам Божју помоћ да ме изведе на прави пут!…

Љупка Стевић у сценирању на Курир телевизији! Ишла сам да се исповедим: Тражила сам Божју помоћ да ме изведе на прави пут!…

Курир 27.09.2020
Више од недељу дана певачица Љупка Стевић централна је тема свих медија. Њена страствена реакција због преваре дугогодишњег партнера наишла је и на подршку и на осуду од стране јавности. Певачица је у емисији "Сценирање" на… »
Само у сценирању! Љупка и Симке први пут очи у очи после свега! (Курир телевизија)

Само у сценирању! Љупка и Симке први пут очи у очи после свега! (Курир телевизија)

Курир 27.09.2020
Певачица Љупка Стевић и генерал Драгиша Симић, бивши љубавни пар, који је узбуркао јавност свађом каква се не памти, суочиће се очи у очи. Певачица је тврдила да Симкета више не жели да види, а шта је урадила када се изненадно… »
Љупка грца у сузама! Певачица једва успела да изусти реченицу када су је питали о генералу Симићу (Курир телевизија)

Љупка грца у сузама! Певачица једва успела да изусти реченицу када су је питали о генералу Симићу (Курир телевизија)

Курир 27.09.2020
Певачица Љупка Стевић више од недељу дана главна је тема у медијима. Након питања гледаоца, да ли се осећа као да је бацила 10 година свог живота које је провела са генералом Драгишом Симићем, Стевићева није могла, а да не… »

Вести дана »