Povezane vesti
"Oprosti, prijatelju, ali ja sam toliko gladan da sam morao provaliti" Migranti upali u kuću uz napisano izvinjenje
Srbija danas 27.09.2020
Još se ne zna šta je noćni "prijatelj" ukrao. Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan. Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi… »
Migranti provalili u kuću, pa napisali: "Oprosti prijatelju, mnogo sam gladan…"
Telegraf 27.09.2020
Još se ne zna što je noćni "prijatelj" ukrao. Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan, piše Novi list. Na razbijenim staklima… »
Migrant provalio u kuću u Gospiću, a vlasniku ostavio potresnu poruku na vratima: "Oprosti, prijatelju, mnogo sam..." (foto)
Alo 27.09.2020
Još se ne zna šta je "noćni prijatelj" ukrao. Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a jedan od njih je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan. Na razbijenim staklima pronađeni… »
Migrant provalio u kuću u gospiću i ostavio poruku na vratima: Oprosti, prijatelju, mnogo sam gladan (foto)
Kurir 27.09.2020
Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a jedan od njih je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan. Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana… »
Oprosti prijatelju, gladan sam: Migrant provalio u kuću u Lici
Večernje novosti 27.09.2020
VEĆA grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan, piše Novi list. Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je… »
Krvavi tragovi, razbijeno staklo i srceparajuća poruka migranta: Oprosti prijatelju, bio sam mnogo gladan...
Mondo 27.09.2020
U Hrvatskoj danas neprekidno stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su najverovatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom. U Hrvatskoj danas neprekidno stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) Kod odbornika opozicije nađeni nož i elektrošoker: U toku sednica Skupštine grada Beograda, opozicija od 10 sati bez prestanka peva "Bože pravde", ispred protest
Blic pre 14 minutajoš 30 povezanih

Prosvetni radnici pešače ka Čačku, najavili prijave zbog smanjenja zarada
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Vukčević pokazao klasu u NBA ligi: Srbin na korak od dabl-dabla protiv Jute
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih

Skupština Srbije: Većina poslanika opozicije ne prisustvuje sednici, najavljeno glasanje o Zakonu o visokom obrazovanju
NIN pre 55 minutajoš 12 povezanih