Повезане вести

"Опрости, пријатељу, али ја сам толико гладан да сам морао провалити" Мигранти упали у кућу уз написано извињење

"Опрости, пријатељу, али ја сам толико гладан да сам морао провалити" Мигранти упали у кућу уз написано извињење

Србија данас 27.09.2020
Још се не зна шта је ноћни "пријатељ" украо. Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а неко је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан. На разбијеним стаклима… »
Мигранти провалили у кућу, па написали: "Опрости пријатељу, много сам гладан…"

Мигранти провалили у кућу, па написали: "Опрости пријатељу, много сам гладан…"

Телеграф 27.09.2020
Још се не зна што је ноћни "пријатељ" украо. Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а неко је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан, пише Нови лист. На… »
Мигрант провалио у кућу у Госпићу, а власнику оставио потресну поруку на вратима: "Опрости, пријатељу, много сам..." (фото)

Мигрант провалио у кућу у Госпићу, а власнику оставио потресну поруку на вратима: "Опрости, пријатељу, много сам..." (фото)

Ало 27.09.2020
Још се не зна шта је "ноћни пријатељ" украо. Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а један од њих је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан. На разбијеним… »
Мигрант провалио у кућу у госпићу и оставио поруку на вратима: Опрости, пријатељу, много сам гладан (фото)

Мигрант провалио у кућу у госпићу и оставио поруку на вратима: Опрости, пријатељу, много сам гладан (фото)

Курир 27.09.2020
Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а један од њих је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан. На разбијеним стаклима пронађени су трагови крви, а на улазним… »
Опрости пријатељу, гладан сам: Мигрант провалио у кућу у Лици

Опрости пријатељу, гладан сам: Мигрант провалио у кућу у Лици

Вечерње новости 27.09.2020
ВЕЋА група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а неко је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан, пише Нови лист. На разбијеним стаклима пронађени су трагови крви, а на… »
Крвави трагови, разбијено стакло и срцепарајућа порука мигранта: Опрости пријатељу, био сам много гладан...

Крвави трагови, разбијено стакло и срцепарајућа порука мигранта: Опрости пријатељу, био сам много гладан...

Мондо 27.09.2020
У Хрватској данас непрекидно стижу дојаве о бројним скупинама илегалних миграната који су највероватније због врло густе магле залутали и осванули под Велебитом. У Хрватској данас непрекидно стижу дојаве о бројним скупинама… »

Вести дана »