Повезане вести
"Опрости, пријатељу, али ја сам толико гладан да сам морао провалити" Мигранти упали у кућу уз написано извињење
Србија данас 27.09.2020
Још се не зна шта је ноћни "пријатељ" украо. Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а неко је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан. На разбијеним стаклима… »
Мигранти провалили у кућу, па написали: "Опрости пријатељу, много сам гладан…"
Телеграф 27.09.2020
Још се не зна што је ноћни "пријатељ" украо. Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а неко је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан, пише Нови лист. На… »
Мигрант провалио у кућу у Госпићу, а власнику оставио потресну поруку на вратима: "Опрости, пријатељу, много сам..." (фото)
Ало 27.09.2020
Још се не зна шта је "ноћни пријатељ" украо. Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а један од њих је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан. На разбијеним… »
Мигрант провалио у кућу у госпићу и оставио поруку на вратима: Опрости, пријатељу, много сам гладан (фото)
Курир 27.09.2020
Већа група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а један од њих је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан. На разбијеним стаклима пронађени су трагови крви, а на улазним… »
Опрости пријатељу, гладан сам: Мигрант провалио у кућу у Лици
Вечерње новости 27.09.2020
ВЕЋА група илегалних миграната стигла је до Госпића, провалила у кућу, а неко је написао извињење уз објашњење да је то урадио зато што је веома гладан, пише Нови лист. На разбијеним стаклима пронађени су трагови крви, а на… »
Крвави трагови, разбијено стакло и срцепарајућа порука мигранта: Опрости пријатељу, био сам много гладан...
Мондо 27.09.2020
У Хрватској данас непрекидно стижу дојаве о бројним скупинама илегалних миграната који су највероватније због врло густе магле залутали и осванули под Велебитом. У Хрватској данас непрекидно стижу дојаве о бројним скупинама… »
Вести дана »
Спајић Вучићу: Чекаћемо вас у ЕУ већ од 2028, навијамо да истински пожурите и убрзате остале кандидате из региона
Н1 Инфо пре 54 минутајош 9 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 44 минутајош 10 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 4 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана