Povezane vesti
"Oprosti, prijatelju, ali ja sam toliko gladan da sam morao provaliti" Migranti upali u kuću uz napisano izvinjenje
Srbija danas 27.09.2020
Još se ne zna šta je noćni "prijatelj" ukrao. Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan. Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a… »
Migranti provalili u kuću, pa napisali: "Oprosti prijatelju, mnogo sam gladan…"
Telegraf 27.09.2020
Još se ne zna što je noćni "prijatelj" ukrao. Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan, piše Novi list. Na razbijenim staklima pronađeni su… »
Migrant provalio u kuću u Gospiću, a vlasniku ostavio potresnu poruku na vratima: "Oprosti, prijatelju, mnogo sam..." (foto)
Alo 27.09.2020
Još se ne zna šta je "noćni prijatelj" ukrao. Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a jedan od njih je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan. Na razbijenim staklima pronađeni su… »
Migrant provalio u kuću u gospiću i ostavio poruku na vratima: Oprosti, prijatelju, mnogo sam gladan (foto)
Kurir 27.09.2020
Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a jedan od njih je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan. Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana… »
Oprosti prijatelju, gladan sam: Migrant provalio u kuću u Lici
Večernje novosti 27.09.2020
VEĆA grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan, piše Novi list. Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je… »
Krvavi tragovi, razbijeno staklo i srceparajuća poruka migranta: Oprosti prijatelju, bio sam mnogo gladan...
Mondo 27.09.2020
U Hrvatskoj danas neprekidno stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su najverovatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom. U Hrvatskoj danas neprekidno stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su… »
Vesti dana »
Ledeni talas okovao Srbiju, u 11 opština proglašena vanredna situacija
Bloomberg Adria pre 2 minutajoš 35 povezanih
Kakvo je trenutno stanje vremena i vodostaja u Srbiji - u Sjenici 40 cm snega, najhladnije na Kopaoniku
N1 Info pre 32 minutajoš 54 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
NIN pre 27 minutajoš 26 povezanih
Sabalenka i Medvedev pokorili Brizbejn: Osvojili titule i zagrejali se za Australijan open
Dnevnik pre 47 minutajoš 41 povezana
Pezeškijan: SAD i Izrael žele da u Iranu poseju haos tako što organizuju nerede
Politika pre 42 minutajoš 19 povezanih