Povezane vesti

Azerbejdžan pokrenuo novu krupnu vojnu operaciju

B92 pre 23 dana
Ministarstvo odbrane Jermenije saopštilo je da je Azerbejdžan pokrenuo novu krupnu vojnu operaciju na liniji razgraničenja sa Nagorno-Karabahom. Kako se navodi, napad se sprovodi u dolini reke Araks u pravcu Magatis-Tališ, međutim, za sada jermenske… »

U novom napadu Azerbejdžana poginulo 370 jermenskih vojnika

Nova pre 23 dana
Ministarstvo odbrane Jermenije saopštilo je da je Azerbejdžan pokrenuo novu krupnu vojnu operaciju na liniji razgraničenja sa Nagorno-Karabahom, prenosi Sputnik. Kako se navodi, napad se sprovodi u dolini reke Araks u pravcu Magatis-Tališ, međutim… »

Stravični snimci sa bojnog polja: Razbacani leševi, spaljeni tenkovi, klanica i dalje traje (video)

Pravda pre 23 dana
Dok vode žestoke borbe Azerbejdžan i Jermenija istovremeno vode i medijski rat pokušavajući da se prikažu kao strana koja dominira u ovom ratnom sukobu. Nakon Jermenije, Ministarstvo odbrane Azerbejdžana objavilo je niz snimaka na koje se vide… »

Gutereš pozvao Jerevan i Baku na momentalni prekid vatre

Blic pre 24 dana
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je Jerevan i Baku da momentalno obustave borbena dejstva i da se vrate za pregovarački sto. On je osudio primenu sile i izrazio žaljenje što među stradalima ima i civila. Gutereš je najavio i da će se… »

Ubijeno oko 200 AZERBEJDžANSKIH vojnika! Gubici i na jermenskoj strani - borbe se nastavljaju

Večernje novosti pre 24 dana
PREDSTAVNIK Ministarstva odbrane Jermenije Arcrun Ovanisjan izjavio je da je azerbejdžanska vojska u sukobima u Nagorno-Karabahu pretrpela velike gubitke – ubijeno je oko 200 vojnika, uništeno oko 30 jedinica vojne tehnike i oko 20 bespilotnih… »

Vesti dana »