Повезане вести

Меркелова посетила Наваљног у берлинској болници; Макрон: Русија да пружи објашњења или да сноси последице

Меркелова посетила Наваљног у берлинској болници; Макрон: Русија да пружи објашњења или да сноси последице

РТВ 28.09.2020
БЕРЛИН - Немачка канцеларка Ангела Меркел посетила је руског опозиционара Алексеја Наваљног током његовог опоравка у берлинској болници Шарите Мите, потврдио је данас Наваљни лично. Представник Ангеле Меркел није желео да… »
Меркелова је посетила Наваљног док је био у болници

Меркелова је посетила Наваљног док је био у болници

Нови магазин 28.09.2020
Лидер руске опозиције Алексеј Наваљни саопштио је данас да га је немачка канцеларка Ангела Меркел посетила док је био у берлинској болници због тровања. "Веома сам захвалан канцеларки Меркел што ме је посетила у болници"… »
Меркел посјетила Навалног у болници

Меркел посјетила Навалног у болници

Ал Јазеера 28.09.2020
Гласноговорник њемачке канцеларке рекао је да је посјета била приватна. Њемачка канцеларка Ангела Меркел посјетила је руског опозиционог челника Алексеја Навалног за вријеме његовог боравка у берлинској болници, у којој је… »
Меркелова се састала са наваљним: Москва прати ситуацију

Меркелова се састала са наваљним: Москва прати ситуацију

Правда 28.09.2020
Немачка канцеларка Ангела Меркел посетила је руског опозиционара Алексеја Наваљног током његовог опоравка у берлинској болници Шарите Мите, потврдио је данас Наваљни лично. Представник Ангеле Меркел није желео да коментарише… »
Меркелова посетила Наваљног док је био у болници

Меркелова посетила Наваљног док је био у болници

Слободна Европа 28.09.2020
Лидер руске опозиције Алексеј Наваљни саопштио је данас да га је немачка канцеларка Ангела Меркел посетила док је био у берлинској болници због тровања. "Веома сам захвалан канцеларки Меркел што ме је посетила у болници"… »
Путину се неће допасти ко је посетио Наваљног у болници

Путину се неће допасти ко је посетио Наваљног у болници

Нова 28.09.2020
Лидер руске опозиције Алексеј Наваљни саопштио је данас да га је немачка канцеларка Ангела Меркел посетила док је био у берлинској болници због тровања. “Веома сам захвалан канцеларки Меркел што ме је посетила у болници”… »
Меркел посетила Наваљног док је био у болници

Меркел посетила Наваљног док је био у болници

Н1 Инфо 28.09.2020
Лидер руске опозиције Алексеј Наваљни саопштио је да га је немачка канцеларка Ангела Меркел посетила док је био у берлинској болници због тровања. "Веома сам захвалан канцеларки Меркел што ме је посетила у болници", написао је… »
Шпигел о Наваљном: Ангела Меркел тајно посетила руског опозиционара док је био на лечењу у болници у Берлину

Шпигел о Наваљном: Ангела Меркел тајно посетила руског опозиционара док је био на лечењу у болници у Берлину

Курир 28.09.2020
Немачка канцеларка Ангела Меркел је тајно посетила руског опозиционара и блогера Алексеја Наваљног док је био на лечењу у болници Шарите у Берлину, објавио је недељник "Шпигл". "Канцеларка је у потпуној тајности посетила… »

Вести дана »