Повезане вести

Добра вест за Новака: Промењено правило на рг, Ђоковић не може да буде избачен са турнира

Добра вест за Новака: Промењено правило на рг, Ђоковић не може да буде избачен са турнира

Вечерње новости 28.09.2020
ИГРАЧИ који су већ прележали вирус корона, попут нашег Новака Ђоковића, више не морају да страхују да ће евентуално бити елиминисани са париског гренд слема. Организатори су одлучили да олакшају живот онима који су већ боловали… »
Ковид неће истерати Ђоковића из Париза!

Ковид неће истерати Ђоковића из Париза!

Моззарт спорт 28.09.2020
Промењено правило на Ролан Гаросу у корист учесника који су прележали ову болест. Страх да би неко од тенисера, пре свих Новак Ђоковић могао дабуде избачен са Ролан Гароса због сумњивог позитивног теста на вирус корона данас је… »
Добра вест из Париза – Новак неће моћи да буде избачен!

Добра вест из Париза – Новак неће моћи да буде избачен!

Нова 28.09.2020
Организатори Ролан Гароса су донели одлуку да промене правила у вези са тестирањем играча на коронавирус. Досад су забележени бизарни случајеви да играчи буду избацивани због различитих тумачења корона-протокола. Због тога се… »
Промењена правила! Новак Ђоковић више не може да буде избачен са Ролан Гароса због овога!

Промењена правила! Новак Ђоковић више не може да буде избачен са Ролан Гароса због овога!

Спортал блиц 28.09.2020
Неколико скандала уздрмало је све тениса у последње време, па су на Ролан Гаросу решили да реагују. је дочекао лепу вест: не може да буде избачен са париског гренд слема ако случајно буде позитиван на тестирању на нови корона… »
Новака не могу да избаце са Ролан Гароса: Промењено ригорозно правило, Ђоковић може да одахне

Новака не могу да избаце са Ролан Гароса: Промењено ригорозно правило, Ђоковић може да одахне

Телеграф 28.09.2020
Уз њега су у групи сигурних Беноа Пер и Григор Димитров. Новак Ђоковић је пред старт Ролан Гароса критиковао медије и организаторе због корона протокола, где је више пута тестиран, иако је прележао вирус, има антитела, и добио… »

Вести дана »