Povezane vesti
Dritan Abazović: Logično je da moja koalicija kadrira u službama bezbednosti
Danas 28.09.2020
Predsednik Ujedinjene reformske akcije (URA) i poslanik koalicije Crno na bijelo u crnogorskom parlamentu za Danas Moramo razumjeti da Crna Gora nikada nije „preskočila“ prvu stepenicu demokratskog razvoja, a to je – promjena vlasti na izborima. Odnosno… »
"Crna Gora je primer da niko nije nedodirljiv": Abazović: Logično je da ura kadrira u sektoru bezbednosti
Blic 28.09.2020
Moramo razumeti da Crna Gora nikada nije "preskočila" prvu stepenicu demokratskog razvoja, a to je promena vlasti na izborima. Odnosno, do poslednjih izbora Crna Gora je bila jedina država u Evropi, koja nikada u svojoj parlamentarnoj istoriji nije… »
Vesti dana »
Danas počinje prijava za legalizaciju objekata! Ko zakasni, rizikuje da mu država uzme nekretninu
Kamatica pre 1 satjoš 40 povezanih
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 24 minutajoš 30 povezanih
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 19 minutajoš 31 povezana
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 9 minutajoš 19 povezanih