Повезане вести

Лалатовић: Могу да ме воле или не, али немају шта да ми замере, радим и побеђујем поштено

Лалатовић: Могу да ме воле или не, али немају шта да ми замере, радим и побеђујем поштено

Спортски журнал 28.09.2020
Поново је Ненад Лалатовић, тренер Војводине, био врло задовољан после победе својих изабраника на гостовању Инђији. – Задовољан сам, није било лако, играли смо 120 минута у Белгији у четвртак. Драго ми је да смо погодили са… »
Пред Лалатовићем улазак у Вошину историју: Биће тренер са највише победа

Пред Лалатовићем улазак у Вошину историју: Биће тренер са највише победа

Радио 021 28.09.2020
Ненад Лалатовић је освајањем другог пехара Купа Србије већ обезбедио себи место у историји Фудбалског клуба Војводина, али ће у историју ући и као тренер који је остварио највише победа са црвено-белим тимом. Данашња победа… »
Лалатовић: Спадамо међу најбоље у Србији

Лалатовић: Спадамо међу најбоље у Србији

Нова 28.09.2020
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је након победе против Инђије (2:0) да је његова екипа показала да је тренутно међу најбољим екипама у Србији. “Инђија је квалитетан противник, који има сјајне појединце и кога… »
Војводина сигурна на гостовању: Лалатовић најбољи тренер у историји клуба! (видео)

Војводина сигурна на гостовању: Лалатовић најбољи тренер у историји клуба! (видео)

Хот спорт 28.09.2020
Славили су фудбалери Војводине на гостовању у Инђији! Тим који са клупе предводи Ненад Лалатовић уписао је данас нову победу и себе поставио на 3. место у Суперлиги Србије. Коначан резултат је био 0:2 у корист екипе из Новог… »
Лалатовић стигао "амбасадора". Могу да ме воле или не, али не могу ми ништа!

Лалатовић стигао "амбасадора". Могу да ме воле или не, али не могу ми ништа!

Мондо 28.09.2020
Војводина победила у Инђији, а њен тренер ушао у клупску историју. Војводина победила у Инђији, а њен тренер ушао у клупску историју. Драматична елиминација из Европе није уздрмала Војводину. Екипа Ненада Лалатовића победила је… »
Војводина сломила Инђију за 11 минута

Војводина сломила Инђију за 11 минута

Нова 28.09.2020
Фудбалери Војводине победили су у гостима екипу Инђије 2:0, у утакмици деветог кола Суперлиге Србије. Голове за новосадски тим постигли су Петар Бојић иу 59. и Немања Човић у 70. минуту. Војводина је уписала шесту победу од… »
Лалатовић еуфоричан: Показали смо да смо међу најбољима у Србији

Лалатовић еуфоричан: Показали смо да смо међу најбољима у Србији

Вечерње новости 28.09.2020
ТРЕНЕР фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас, након победе против Инђије, да је његова екипа показала да је тренутно међу најбољим екипама у Србији. "Инђија је квалитетан противник, који има сјајне појединце и кога… »
Нови Лалатов шоу: ''Не могу ми ништа, ја радим ПОШТЕНО!''

Нови Лалатов шоу: ''Не могу ми ништа, ја радим ПОШТЕНО!''

Спортске.нет 28.09.2020
Пресрећан је био тренер Војводине после нове победе ''Лала'' у домаћем шампионату. Екипа Војводине савладала је вечерас домаћу Инђију са 2:0 у деветом колу Линглонг Суперлиге Србије, а одмах после меча своје утиске изнео је… »
Војводина славила у Инђији, Лалатовић погодио са изменама

Војводина славила у Инђији, Лалатовић погодио са изменама

Спортски журнал 28.09.2020
Новосађани у покрајинском окршају славили на гостовању Инђији, Сремци су одолевали у првом полувремену. Војводина је преболела испадање из Европе, славила је у првом наредном мечу у Супер лиги, против Инђије – 2:0. Одолевали су… »
Лалатова лекција пријатељу, Војводини нови бодови!

Лалатова лекција пријатељу, Војводини нови бодови!

Спортске.нет 28.09.2020
По повратку из Белгије, екипа Војводине успешно се вратила домаћим обавезама. Европска овосезонска епизода Војводине није дуго трајала, али у домаћем шампионату екипи Ненада Лалатовића за сада врло добро иде. Прибојавао се… »
Душан Ђорђевић: До изражаја су дошли наш квалитет и већи избор играча

Душан Ђорђевић: До изражаја су дошли наш квалитет и већи избор играча

Хот спорт 28.09.2020
Чукарички је остварио убедљив тријумф против Мачве (4:0), и бар до окончања кола и последња два меча Суперлиге у понедељак увеће, биће на трећој позицији на табели Суперлиге. На овом сусрету Душан Ђорђевић је дебитовао на… »
Нови тренер Чукаричког, Душан Ђорђевић: Желим да играмо директније, да више играча буде опасно по гол противника

Нови тренер Чукаричког, Душан Ђорђевић: Желим да играмо директније, да више играча буде опасно по гол противника

Вечерње новости 28.09.2020
ФУДБАЛЕРИ Чукаричког су остварили убедљив тријумф против Мачве (4:0), и бар до окончања кола и последња два меча Супер лиге у понедељак увеће, биће на трећој позицији на табели Суперлиге. На овом сусрету Душан Ђорђевић је… »
Победе Пролетера и Металца у Супер лиги

Победе Пролетера и Металца у Супер лиги

Данас 27.09.2020
Фудбалери Пролетера победили су данас на свом терену Нови Пазар са 1:0, у утакмици деветог кола Супер лиге Србије. Једини гол постигао је Синиша Бабић у 27. минуту из једанаестерца. Новосадски клуб сада има четири победе и осми… »

Вести дана »