Повезане вести
Лалатовић: Могу да ме воле или не, али немају шта да ми замере, радим и побеђујем поштено
Спортски журнал 28.09.2020
Поново је Ненад Лалатовић, тренер Војводине, био врло задовољан после победе својих изабраника на гостовању Инђији. – Задовољан сам, није било лако, играли смо 120 минута у Белгији у четвртак. Драго ми је да смо погодили са… »
Пред Лалатовићем улазак у Вошину историју: Биће тренер са највише победа
Радио 021 28.09.2020
Ненад Лалатовић је освајањем другог пехара Купа Србије већ обезбедио себи место у историји Фудбалског клуба Војводина, али ће у историју ући и као тренер који је остварио највише победа са црвено-белим тимом. Данашња победа… »
Лалатовић: Спадамо међу најбоље у Србији
Нова 28.09.2020
Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је након победе против Инђије (2:0) да је његова екипа показала да је тренутно међу најбољим екипама у Србији. “Инђија је квалитетан противник, који има сјајне појединце и кога… »
Војводина сигурна на гостовању: Лалатовић најбољи тренер у историји клуба! (видео)
Хот спорт 28.09.2020
Славили су фудбалери Војводине на гостовању у Инђији! Тим који са клупе предводи Ненад Лалатовић уписао је данас нову победу и себе поставио на 3. место у Суперлиги Србије. Коначан резултат је био 0:2 у корист екипе из Новог… »
Лалатовић стигао "амбасадора". Могу да ме воле или не, али не могу ми ништа!
Мондо 28.09.2020
Војводина победила у Инђији, а њен тренер ушао у клупску историју. Војводина победила у Инђији, а њен тренер ушао у клупску историју. Драматична елиминација из Европе није уздрмала Војводину. Екипа Ненада Лалатовића победила је… »
Војводина сломила Инђију за 11 минута
Нова 28.09.2020
Фудбалери Војводине победили су у гостима екипу Инђије 2:0, у утакмици деветог кола Суперлиге Србије. Голове за новосадски тим постигли су Петар Бојић иу 59. и Немања Човић у 70. минуту. Војводина је уписала шесту победу од… »
Лалатовић еуфоричан: Показали смо да смо међу најбољима у Србији
Вечерње новости 28.09.2020
ТРЕНЕР фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас, након победе против Инђије, да је његова екипа показала да је тренутно међу најбољим екипама у Србији. "Инђија је квалитетан противник, који има сјајне појединце и кога… »
Нови Лалатов шоу: ''Не могу ми ништа, ја радим ПОШТЕНО!''
Спортске.нет 28.09.2020
Пресрећан је био тренер Војводине после нове победе ''Лала'' у домаћем шампионату. Екипа Војводине савладала је вечерас домаћу Инђију са 2:0 у деветом колу Линглонг Суперлиге Србије, а одмах после меча своје утиске изнео је… »
Војводина славила у Инђији, Лалатовић погодио са изменама
Спортски журнал 28.09.2020
Новосађани у покрајинском окршају славили на гостовању Инђији, Сремци су одолевали у првом полувремену. Војводина је преболела испадање из Европе, славила је у првом наредном мечу у Супер лиги, против Инђије – 2:0. Одолевали су… »
Лалатова лекција пријатељу, Војводини нови бодови!
Спортске.нет 28.09.2020
По повратку из Белгије, екипа Војводине успешно се вратила домаћим обавезама. Европска овосезонска епизода Војводине није дуго трајала, али у домаћем шампионату екипи Ненада Лалатовића за сада врло добро иде. Прибојавао се… »
Душан Ђорђевић: До изражаја су дошли наш квалитет и већи избор играча
Хот спорт 28.09.2020
Чукарички је остварио убедљив тријумф против Мачве (4:0), и бар до окончања кола и последња два меча Суперлиге у понедељак увеће, биће на трећој позицији на табели Суперлиге. На овом сусрету Душан Ђорђевић је дебитовао на… »
Нови тренер Чукаричког, Душан Ђорђевић: Желим да играмо директније, да више играча буде опасно по гол противника
Вечерње новости 28.09.2020
ФУДБАЛЕРИ Чукаричког су остварили убедљив тријумф против Мачве (4:0), и бар до окончања кола и последња два меча Супер лиге у понедељак увеће, биће на трећој позицији на табели Суперлиге. На овом сусрету Душан Ђорђевић је… »
Победе Пролетера и Металца у Супер лиги
Данас 27.09.2020
Фудбалери Пролетера победили су данас на свом терену Нови Пазар са 1:0, у утакмици деветог кола Супер лиге Србије. Једини гол постигао је Синиша Бабић у 27. минуту из једанаестерца. Новосадски клуб сада има четири победе и осми… »
Вести дана »
Несрећа у Хрватској: Мигрант настрадао у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 29 минутајош 27 повезаних
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 29 минутајош 23 повезане
Усвојена резолуција УН о Чернобиљу, Америка гласала против! Мења се име нуклеарке и уводе нове мере, Вашингтон стао уз Русију!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних