Povezane vesti
Lalatović: Mogu da me vole ili ne, ali nemaju šta da mi zamere, radim i pobeđujem pošteno
Sportski žurnal 28.09.2020
Ponovo je Nenad Lalatović, trener Vojvodine, bio vrlo zadovoljan posle pobede svojih izabranika na gostovanju Inđiji. – Zadovoljan sam, nije bilo lako, igrali smo 120 minuta u Belgiji u četvrtak. Drago mi je da smo pogodili sa izmenama, tako smo se i… »
Pred Lalatovićem ulazak u Vošinu istoriju: Biće trener sa najviše pobeda
Radio 021 28.09.2020
Nenad Lalatović je osvajanjem drugog pehara Kupa Srbije već obezbedio sebi mesto u istoriji Fudbalskog kluba Vojvodina, ali će u istoriju ući i kao trener koji je ostvario najviše pobeda sa crveno-belim timom. Današnja pobeda Vojvodine nad Inđijom… »
Lalatović: Spadamo među najbolje u Srbiji
Nova 28.09.2020
Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je nakon pobede protiv Inđije (2:0) da je njegova ekipa pokazala da je trenutno među najboljim ekipama u Srbiji. “Inđija je kvalitetan protivnik, koji ima sjajne pojedince i koga nikada nije lako… »
Vojvodina sigurna na gostovanju: Lalatović najbolji trener u istoriji kluba! (video)
Hot sport 28.09.2020
Slavili su fudbaleri Vojvodine na gostovanju u Inđiji! Tim koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović upisao je danas novu pobedu i sebe postavio na 3. mesto u Superligi Srbije. Konačan rezultat je bio 0:2 u korist ekipe iz Novog Sada. Brzo su se oporavili… »
Vojvodina slomila Inđiju za 11 minuta
Nova 28.09.2020
Fudbaleri Vojvodine pobedili su u gostima ekipu Inđije 2:0, u utakmici devetog kola Superlige Srbije. Golove za novosadski tim postigli su Petar Bojić iu 59. i Nemanja Čović u 70. minutu. Vojvodina je upisala šestu pobedu od početka šampionata i… »
Lalatović stigao "ambasadora". Mogu da me vole ili ne, ali ne mogu mi ništa!
Mondo 28.09.2020
Vojvodina pobedila u Inđiji, a njen trener ušao u klupsku istoriju. Vojvodina pobedila u Inđiji, a njen trener ušao u klupsku istoriju. Dramatična eliminacija iz Evrope nije uzdrmala Vojvodinu. Ekipa Nenada Lalatovića pobedila je Inđiju u gostima… »
Lalatović euforičan: Pokazali smo da smo među najboljima u Srbiji
Večernje novosti 28.09.2020
TRENER fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas, nakon pobede protiv Inđije, da je njegova ekipa pokazala da je trenutno među najboljim ekipama u Srbiji. "Inđija je kvalitetan protivnik, koji ima sjajne pojedince i koga nikada nije lako… »
Novi Lalatov šou: ''Ne mogu mi ništa, ja radim POŠTENO!''
Sportske.net 28.09.2020
Presrećan je bio trener Vojvodine posle nove pobede ''Lala'' u domaćem šampionatu. Ekipa Vojvodine savladala je večeras domaću Inđiju sa 2:0 u devetom kolu Linglong Superlige Srbije, a odmah posle meča svoje utiske izneo je temperamentni trener… »
Vojvodina slavila u Inđiji, Lalatović pogodio sa izmenama
Sportski žurnal 28.09.2020
Novosađani u pokrajinskom okršaju slavili na gostovanju Inđiji, Sremci su odolevali u prvom poluvremenu. Vojvodina je prebolela ispadanje iz Evrope, slavila je u prvom narednom meču u Super ligi, protiv Inđije – 2:0. Odolevali su Sremci u prvih 45… »
Lalatova lekcija prijatelju, Vojvodini novi bodovi!
Sportske.net 28.09.2020
Po povratku iz Belgije, ekipa Vojvodine uspešno se vratila domaćim obavezama. Evropska ovosezonska epizoda Vojvodine nije dugo trajala, ali u domaćem šampionatu ekipi Nenada Lalatovića za sada vrlo dobro ide. Pribojavao se Lalatović današnjeg… »
Dušan Đorđević: Do izražaja su došli naš kvalitet i veći izbor igrača
Hot sport 28.09.2020
Čukarički je ostvario ubedljiv trijumf protiv Mačve (4:0), i bar do okončanja kola i poslednja dva meča Superlige u ponedeljak uveće, biće na trećoj poziciji na tabeli Superlige. Na ovom susretu Dušan Đorđević je debitovao na mestu šefa… »
Novi trener Čukaričkog, Dušan Đorđević: Želim da igramo direktnije, da više igrača bude opasno po gol protivnika
Večernje novosti 28.09.2020
FUDBALERI Čukaričkog su ostvarili ubedljiv trijumf protiv Mačve (4:0), i bar do okončanja kola i poslednja dva meča Super lige u ponedeljak uveće, biće na trećoj poziciji na tabeli Superlige. Na ovom susretu Dušan Đorđević je debitovao na… »
Pobede Proletera i Metalca u Super ligi
Danas 27.09.2020
Fudbaleri Proletera pobedili su danas na svom terenu Novi Pazar sa 1:0, u utakmici devetog kola Super lige Srbije. Jedini gol postigao je Siniša Babić u 27. minutu iz jedanaesterca. Novosadski klub sada ima četiri pobede i osmi je na tabeli sa 15… »
Vesti dana »
Održan protest ispred zgrade MUP-a u Podgorici, građani traže ostavke ili smene odgovornih iz bezbednosnog sektora
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
'Povratak iz mrtvih': Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Blic pre 8 satijoš 1 povezana