Povezane vesti
Navukao je na kocku, krao kartice i koristio narkotike: Marija Kulić i Zola u žestokom klinču izneli sav prljav veš!
Mondo 29.09.2020
Veliki sukob i skandalozne tvrdnje! Veliki sukob i skandalozne tvrdnje! Lozar Čolić Zola i njegova nesuđena tašta Marija kulić žestoko su se sukobili, potom izneli i sav prljav veš, ali i uputili jedno drugom ozbiljne pretnje. "Znate kako, ja sam njoj… »
Krao je kartice, Miljana mu vraća dugove od 20.000 €! Pale žestoke pretnje između Zole i Marije: Plakaćeš kada te ukanalim! Šok…
Kurir 29.09.2020
Žestoka svađa između Marije Kulić i Lazara Čolića Zole, pale žestoke pretnje, iznet sav prljav veš. "Znate kako, ja sam njoj naneo teške uvrede, ali nisam bio inicijator toga, ja sam samo uzvratio na njene uvrede upućene mojoj majci i meni. Rekao sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti se vratili u zgradu Univerziteta u Novom Pazaru: Stiže podrška iz gradova širom Srbije, beogradski zborovi organizuju protest
Nova pre 12 minutajoš 69 povezanih

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Studenti ušli u zgradu fakulteta, policija se povukla: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih

Vučić: Veliki paket mera od 1. septembra – stiže podrška srednjoj klasi i najugroženijima
U centar pre 4 satijoš 21 povezana

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 7 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 42 povezane