Povezane vesti
"Zbog njega sam raskinuo saradnju sa Novakom": Bitan član Đokovićevog tima uperio prst u Hrvata: On je šef parade i to…
Sportal blic 29.09.2020
Kreg O'Šonesi, sada već bivši član tima Novaka Đokovića, govorio je o razlozima odlaska iz štaba najboljeg na svetu. je bio jedan od najbitnijih saradnika, bavio se analizom i statistikom i ove godine prekinuo saradnju sa Đokovićem. Za nemački… »
„Tri godine sam sjajno sarađivao sa Novakom, a onda sam morao da odem zbog Ivaniševića“
Vesti online 29.09.2020
Kreg O’Šenesi, bivši član Đokovićevog tima, objasnio je zašto više ne sarađuje sa najboljim igračem sveta. O’Šenesi se bavio analizom i statistikom i bio je bitan član tima Novaka Đokovića. Saradnju je prekinuo početkom ove godine, a… »
Vesti dana »
Šta će biti sa školskom godinom? Upravo u "Blic uživo" pomoćnik ministra prosvete odgovara na pitanja kako će se nadoknaditi izgubljena nastava
Blic pre 5 satijoš 66 povezanih
Čestitam predsedniku, on nam je omogućio neophodnu energiju: Sferopulos nakon izuzetno bitne pobede govorio o Drčeliću!
Hot sport pre 57 minutajoš 25 povezanih
Izborni proces u OKS-u se odlaže „na insistiranje državnog vrha Srbije“
Nedeljnik pre 10 satijoš 6 povezanih
London, Madrid i Dablin odbili plan o preseljeu Palestinaca; Kairo upozorava Vašington: Rizikujete mirovni sporazum sa Izraelom
RTS pre 58 minutajoš 49 povezanih
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
RTS pre 5 satijoš 23 povezane