Povezane vesti
"Zbog njega sam raskinuo saradnju sa Novakom": Bitan član Đokovićevog tima uperio prst u Hrvata: On je šef parade i to moram…
Sportal blic 29.09.2020
Kreg O'Šonesi, sada već bivši član tima Novaka Đokovića, govorio je o razlozima odlaska iz štaba najboljeg na svetu. je bio jedan od najbitnijih saradnika, bavio se analizom i statistikom i ove godine prekinuo saradnju sa Đokovićem. Za nemački "Spox" je… »
„Tri godine sam sjajno sarađivao sa Novakom, a onda sam morao da odem zbog Ivaniševića“
Vesti online 29.09.2020
Kreg O’Šenesi, bivši član Đokovićevog tima, objasnio je zašto više ne sarađuje sa najboljim igračem sveta. O’Šenesi se bavio analizom i statistikom i bio je bitan član tima Novaka Đokovića. Saradnju je prekinuo početkom ove godine, a sada je otkrio i… »
Vesti dana »

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 23 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 44 minutajoš 19 povezanih

Vučević: Oduzimanje mandata Dodiku je sramna odluka nečasnih ljudi
Euronews pre 4 minutajoš 76 povezanih

SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani
Beta pre 34 minutajoš 12 povezanih