Povezane vesti
Napadač Zvezde napustio Beograd: Boaći se oglasio čim je stigao u Italiju!
Hot sport 29.09.2020
Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći napustio je glavni grad Srbije i otputovao u Italiju. Delije, bez brige. Razlog nije transfer, već lečenje od povreda koje sjajnom napadaču ne dozvoljavaju da ima kontinuitet u igri. Iz tog razloga, napadač iz Gane… »
Boaći otišao u Italiju!
Sportske.net 29.09.2020
Napadač se javio sa Apenina. Ričmond Boaći je napustio Beograd i otisnuo se u Italiju, ali razlog nije transfer u neki od klubova sa Apenina. Radi se o lečenju od povreda koje mu ne dozvoljavaju kontinuitet, pa je napadač iz Gane odlučio da se obrati… »
Boaći zbog Pive otišao u Italiju
Sportski žurnal 29.09.2020
U poslednjih godinu dana imao sam pet povreda mišića - kaže napadač Crvene zvezde. Ričmond Boaći otišao je u Italiju. Ne radi se o transferu, iako je do kraja prelaznog roka ostalo još nedelju dana. U Latini je čovek kome veruje: - Vratio sam se u… »
Vesti dana »

Ko je istoričar iz Beograda koji je Putina pitao šta misli o „obojenoj revoluciji“ u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih

Saobraćajni kolaps u Beogradu: Vozila stoje u kolonama, kiša dodatno otežava situaciju
Euronews pre 1 satjoš 152 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Tramp odredio krajnji rok Hamasu za postizanje sporazuma
Euronews pre 42 minutajoš 24 povezane

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''
Sportske.net pre 57 minutajoš 32 povezane