Повезане вести
Груевском година и по затвора
РТВ 29.09.2020
Скопље - Бивши македонски премијер Никола Груевски осуђен је данас у Скопљу, у одсуству, на једноипогодишњу затворску казну због насиља над политичким противницима. Скопски кривични суд је Груевског осудио за наручивање… »
Груевском година и по затвора због насиља над политичким противницима
Слободна Европа 29.09.2020
Бивши македонски премијер Никола Груевски осуђен је данас у Скопљу у одсуству на годину и по затвора због насиља над политичким противницима. Скопски кривични суд је Груевског осудио за наручивање насиља над одборницима тада… »
Груевски осуђен на годину и по затвора због насиља над политичким противницима
Н1 Инфо 29.09.2020
Бивши македонски премијер Никола Груевски осуђен је данас у Скопљу у одсуству на годину и по затвора због насиља над политичким противницима. Скопски кривични суд је Груевског осудио за наручивање насиља над одборницима тада… »
Медији: Груевски у одсуству осуђен на још годину и по затвора
Ал Јазеера 29.09.2020
Сјеверна Македонија ће упутити нови захтјев властима у Мађарској за екстрадицију бившег премијера, који је тамо добио политичћки азил. Бивши македонски премијер Никола Груевски осуђен је на још годину и по затвора за кривично… »
Груевски у одсуству добио још годину и по дана затвора
Политика 29.09.2020
СКОПЉЕ – Бивши македонски премијер Никола Груевски добио је још годину и по дана затвора за кривично дело „насиље у општини Центрар”, преносе македонски медији. Груевски је већ осуђен на две године затвора у случају „Тенк” због… »
На четири године робије: Јанкуловска спроведена у Идризово на служење казне
Вечерње новости 28.09.2020
БИВША македонска министарка унутрашњих послова Гордана Јанкуловска спроведена је данас по подне у затвор "Идризово", где ће служити четворогодишњу казну за случај "Тенк" о набавци блиндираног мерцедеса вредног 600.000 евра… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 4 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
Јужне вести пре 8 сатијош 32 повезане