Povezane vesti
"Žena plače zbog nas!" Dragana se poverila Tomi, pa priznala kako se oseća! Nije mogao da je uteši!
Press 29.09.2020
Nakon burne noći za crnim stolo, Toma Panić i Dragana Mitrović su se posvađali ispred Bele kuće. Foto:pink Toma i Dragana su se za crnim stolom posvađali i pale su teške reči, a razlog je ljubomora Tomine žene Nadežde Biljić, koja je javno ostavla Panića… »
Žao mi je što je nadežda plakala zbog mene: Dragana i Toma u totalnom klinču, a onda se pevačica oglasila i najavila ovo…
Kurir 29.09.2020
Toma Panić i Dragana Mitrović su se posvađali ispred Bele kuće. Toma i Dragana su se za crnim stolom posvađali i pale su teške reči, a razlog je ljubomora Tomine žene Nadežde Biljić, koja je javno ostavla Panića jer je posumnjala u njegovu vernost. "Ja… »
Vesti dana »
UKP ušao u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu: VJT se uključilo u istragu o smrti devojke
NIN pre 1 satjoš 86 povezanih
Ministarka sa članovima odbora direktora NIS-a: Uspeli smo da održimo cene goriva na gotovo istom nivou
RTV pre 41 minutajoš 94 povezane
(FOTO) Jak vetar u Hrvatskoj obarao drveće: Nekoliko povređenih, škole u Zagrebu zatvorene
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Nedeljković: Počeo probni završni ispit u svim osnovnim školama u Srbiji
Telegraf pre 51 minutajoš 26 povezanih