Повезане вести
Кузмић продужио уговор са Звездом на још две године
Бета 29.09.2020
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић продужио је данас уговор на још две године. Како се наводи на клупском сајту, Кузмић ће остати у Звезди до краја такмичарске сезоне 2022/2023. Он је први пут дошао у Звезду уочи сезоне… »
Огњен Кузмић још две године у Звезди
Дневник 29.09.2020
БЕОГРАД: Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић продужио је данас уговор са црвено-белима на још две сезоне, саопштио је клуб са Малог Калемегдана. Кузмић ће дрес Звезде носити до краја такмичарске 2022/23, а у клуб је први пут… »
Кузмић Звездин до 2023: Била је уз мене кад ми је било најтеже
Моззарт спорт 29.09.2020
Нови уговор за центра црвено-белих. Реткост у данашњој кошарци, посебно за играча који је добацио и до дреса мадридског Реала. Огњен Кузмић потписао је нови уговор са Црвеном звездом што значи да ће по његовом истетку моћи да… »
Кузмићу нови уговор: Звезда ту када је било најтеже
Н1 Инфо 29.09.2020
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић потписао је нови уговор са тим клубом до 2023. године. Српски центар на Мали Калемегдан се вратио прошлог лета (претходно је играо и у сезони 2016/17), а сада је обезбеђен његов останак у… »
Звезда и Кузмић настављају даље - до 2023. Године: Мало ко би тако веровао у мене као ви!
Мондо 29.09.2020
"Зато ћу дати све што могу да помогнем Црвеној звезди да покушамо да освајамо нове трофеје и радујемо се великим утакмицама". "Зато ћу дати све што могу да помогнем Црвеној звезди да покушамо да освајамо нове трофеје и радујемо… »
Вести дана »

Уживо Обраћање председника Вучића након великог сусрета са царем Јапана
Телеграф пре 6 минутајош 15 повезаних

Кац: Газа гори, израелске снаге се храбро боре да ослободе таоце и поразе Хамас
Телеграф пре 1 сатјош 13 повезаних

Две недеље од уредбе о ограничењу маржи у маркетима: Ево да ли су трговци ускладили цене
Мондо пре 16 минутајош 9 повезаних

Вучић са Ишибом: Корак ка стварању још јачег партнерства Србије и Јапана
Еуроневс пре 7 минутајош 8 повезаних