Povezane vesti
Osveta zbog karikatura: Osumnjičeni za napad u Parizu imao plan da zapali prostorije časopisa "Šarli Ebdo"
Blic 29.09.2020
Pakistanac, optužen za ranjavanje dvoje ljudi mesarskim nožem ispred nekadašnjih prostorija francuskog satiričnog magazina "Šarli ebdo", nije znao da je satirični magazin promenio kancelarije i želeo je da zapali njihove propstorije, izjavio je danas… »
Pariz: Osumnjičeni hteo da zapali prostorije “Šarli ebdoa”
Nova 29.09.2020
Pakistanac, optužen za ranjavanje dvoje ljudi mesarskim nožem ispred nekadašnjih prostorija francuskog satiričnog magazina "Šarli ebdo", nije znao da je satirični magazin promenio kancelarije i želeo je da zapali njihove propstorije, izjavio je danas… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
BBC News pre 54 minutajoš 62 povezane
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 2 satajoš 43 povezane
Voda iz gradskog vodovoda u Čačku ponovo ispravna za piće, ukinuta vanredna situacija u Gornjem Milanovcu
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 4 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 1 satjoš 48 povezanih