Povezane vesti
Putnički voz pregazio muškarca kod Požarevca
Vesti online 30.09.2020
V. K. (36) iz Kostolca poginuo je na otvorenoj pruzi u Požarevcu, kada je na njega naleteo putnički voz koji se kretao iz pravca Majdanpeka. Do nesreće je došlo u ponedeljak oko 20.30, u blizini pružnog prelaza u Jugovićevoj ulici, kroz koju prolazi… »
Voz pregazio mladića u Požarevcu
Nova 30.09.2020
Vojkan Dragić (36) iz Kostolca poginuo je na otvorenoj pruzi u Požarevcu, kada je na njega naleteo putnički voz koji se kretao iz pravca Majdanpeka. Do nesreće je došlo u ponedeljak oko 20.30, u blizini pružnog prelaza u Jugovićevoj ulici, kroz koju… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 24 minutajoš 58 povezanih

Protestom ispred prostorija SNS u Nišu obeleženo 11 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Južne vesti pre 4 minutajoš 51 povezana

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 44 minutajoš 23 povezane

Vejaće kao usred zime! Do subote će napadati pola metra snega: Ovaj deo Srbije biće paralisan
Telegraf pre 13 minutajoš 113 povezane