Повезане вести
Отишао је у Приштину на сат времена и из принципа причао српски испред албанске заставе, уследиле су претње на које је он…
Блиц 30.09.2020
"Да сам ја у Приштини чуо да причаш српски, вилицу бих ти поломио" - ова реченица била је довољан да изазове једног младића на Тик Току да одлучи да уради управо то - оде у Приштину да говори српски. Након што је његов снимак… »
Да си у Приштини и причаш српски, поломио бих те! А јел тако: Студент из БГ прихватио изазов Албанца с Тиктока и ево где се…
Курир 30.09.2020
БЕОГРАД - Младић из Србије, који има профил на мрежи Тикток, прихватио је изазов једног Албанца на тој мрежи који му је безобразно запретио овим речима: Да си у Приштини и да говориш српски, поломио бих те... А онда се студент из… »
Неко му је написао: "Да си у Приштини и причаш српски, поломио бих те". Он је баш то и урадио: "Да, исцимао сам се, из…
Блиц 30.09.2020
Један видео постао је хит на друштвеној мрежи Тик Ток када је младић из Србије одлучио да крене пут Приштине. Разлог за то је и више него неочекиван. Наиме, како Д. К. објашњава у видеу, неко му је на поменутој друштвеној мрежи… »
Србин у инат албанцу! Претили да ће га поломити ако буде причао српски у Приштини, а он прешао 500 км због овог снимка!
Мондо 30.09.2020
Један видео постао је хит на друштвеној мрежи ТикТок када је младић из Србије одлучио да крене пут Приштине. Разлог за то је и више него неочекиван. Један видео постао је хит на друштвеној мрежи ТикТок када је младић из Србије… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана