Povezane vesti
Dačić: Ponosni smo na urađeno sa Vučićem za osam godina
RTV 30.09.2020
JAGODINA - Lider SPS-a Ivica Dačić, izjavio je danas da je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa Srpskom naprednom starnkom i u saradnji sa predsednikom Alaksendrom Vučićem. "Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili… »
Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS
Nova 30.09.2020
Ponosan sam na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa Srpskom naprednom starnkom (SNS) i u saradnji sa predsednikom Alaksandrom Vučićem, kaže lider SPS-a Ivica Dačić. “Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina… »
Dačić: Ulaganje u obrazovanje siguran zalog za budućnost
Danas 30.09.2020
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas na otvaranju Osnovne škole „Boško Đuričić” u Vinorači kod Jagodine da je ulaganje u obrazovanje od najranije životne dobi deteta siguran zalog za budućnost. Dačić je rekao da je… »
Dačić: Ulaganje u obrazovanje siguran zalog za budućnost
N1 Info 30.09.2020
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je na svečanosti povodom otvaranja osnovne škole "Boško Đuričić" u Vinorači kod Jagodine da je "ulaganje u obrazovanje od najranije životne dobi deteta jeste siguran zalog za budućnost". Kako… »
Vesti dana »

Kina poručila da će zaštiti svoja prava i interese nakon povećanja carina: "Krše pravila Svetske trgovinske organizacije"
Blic pre 57 minutajoš 27 povezanih

Vučević sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
Telegraf pre 50 minutajoš 19 povezanih

Tužilaštvo BiH naložilo privođenje Dodika, Stevandića i Viškovića
Sputnik pre 28 minutajoš 15 povezanih

Lavrov reagovao, objasnio u kom slučaju Rusija neće praviti kompromis sa Ukrajinom
Danas pre 33 minutajoš 12 povezanih