Повезане вести
Дачић: Поносни смо на урађено са Вучићем за осам година
РТВ 30.09.2020
ЈАГОДИНА - Лидер СПС-а Ивица Дачић, изјавио је данас да је поносан на оно што је у последњих осам година урађено заједно са Српском напредном старнком и у сарадњи са председником Алаксендром Вучићем. "Ми смо поносни на све што… »
Дачић: Поносни смо на сарадњу са СНС
Нова 30.09.2020
Поносан сам на оно што је у последњих осам година урађено заједно са Српском напредном старнком (СНС) и у сарадњи са председником Алаксандром Вучићем, каже лидер СПС-а Ивица Дачић. “Ми смо поносни на све што смо заједно урадили… »
Дачић: Улагање у образовање сигуран залог за будућност
Н1 Инфо 30.09.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је на свечаности поводом отварања основне школе "Бошко Ђуричић" у Винорачи код Јагодине да је "улагање у образовање од најраније животне доби детета јесте сигуран залог за… »
Дачић: Улагање у образовање сигуран залог за будућност
Данас 30.09.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас на отварању Основне школе „Бошко Ђуричић” у Винорачи код Јагодине да је улагање у образовање од најраније животне доби детета сигуран залог за будућност. Дачић је рекао да… »
Вести дана »
Рок за пријаву непокретности истекао, у Лесковцу поднето скоро 12.000 захтева
Југмедиа пре 19 минутајош 59 повезаних
Појачана контрола теретних возила и аутобуса од 9. до 15. фебруара
Плус онлине пре 2 сатајош 29 повезаних
Промена времена у Србији: Стижу нам падавине, олујна кошава, а у појединим деловима земље падаће снег
Еуроневс пре 34 минутајош 43 повезане
Кућни притвор осумњиченом за прошлогодишњи напад на новинарску екипу Н1
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних