Povezane vesti
Dačić: Ponosni smo na urađeno sa Vučićem za osam godina
RTV 30.09.2020
JAGODINA - Lider SPS-a Ivica Dačić, izjavio je danas da je ponosan na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa Srpskom naprednom starnkom i u saradnji sa predsednikom Alaksendrom Vučićem. "Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za… »
Dačić: Ponosni smo na saradnju sa SNS
Nova 30.09.2020
Ponosan sam na ono što je u poslednjih osam godina urađeno zajedno sa Srpskom naprednom starnkom (SNS) i u saradnji sa predsednikom Alaksandrom Vučićem, kaže lider SPS-a Ivica Dačić. “Mi smo ponosni na sve što smo zajedno uradili za osam godina naše… »
Dačić: Ulaganje u obrazovanje siguran zalog za budućnost
N1 Info 30.09.2020
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je na svečanosti povodom otvaranja osnovne škole "Boško Đuričić" u Vinorači kod Jagodine da je "ulaganje u obrazovanje od najranije životne dobi deteta jeste siguran zalog za budućnost". Kako je… »
Dačić: Ulaganje u obrazovanje siguran zalog za budućnost
Danas 30.09.2020
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas na otvaranju Osnovne škole „Boško Đuričić” u Vinorači kod Jagodine da je ulaganje u obrazovanje od najranije životne dobi deteta siguran zalog za budućnost. Dačić je rekao da je zadovoljan što… »
Vesti dana »

Jovanov (SNS): Rusi i Ukrajinci će posle tri godine ratovanja sesti za sto, a blokaderi histerišu
Beta pre 15 minutajoš 52 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 47 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 19 minutajoš 20 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Forbes pre 29 minutajoš 19 povezanih