Povezane vesti
Prijave za program “Moja prva plata” počinju 8. oktobra
Radio sto plus 30.09.2020
Prijava poslodavaca za učešće u programu Moja prva plata završena je, a zainteresovane kompanije u Novom Pazaru oglasile su preko 1.500 slobodnih radnih mesta, saopšteno je danas. Zbog velikog interesovanja poslodavaca za program i najvećeg broja… »
Prijava kandidata za program Moja prva plata počinje 8. oktobra
Glas Zapadne Srbije 30.09.2020
Prijava poslodavaca za učešće u programu Moja prva plata završena je i pristiglo je više od 10.000 prijava zainteresovanih kompanija, koje su oglasile skoro 17.000 pozicija za 28.000 radnih mesta. Zbog velikog interesovanja poslodavaca za program i… »
Rok za prijavu mladih za "Moju prvu platu" pomeren za 8. oktobar
N1 Info 30.09.2020
Za učešće u programu "Moja prva plata" stiglo je više od 10.000 prijava zainteresovanih kompanija, koje su oglasile skoro 17.000 pozicija za 28.000 radnih mesta, a otvaranje prijava za mlade koju su zainteresovani da počnu svoju radnu karijeru, pomeren… »
Vesti dana »
Erdogan pred Vučićem u Ankari rekao da je Sandžak most prijateljstva Srbije i Turske: Šta je najavio da će se dogoditi u skorijoj budućnosti?
Danas pre 8 minutajoš 33 povezane
Pokrenuta istraga protiv grupe osumnjičene za trgovinu drogom, oružjem i eksplozivom
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih
Proizvođači povrća se pridružili mlekarima i poljoprivrednicima koji blokiraju Ibarsku magistralu
Nedeljnik pre 1 satjoš 44 povezane
Oglasila se AKS povodom obustave rada zbog Mrdićevih zakona: „Zahtevamo da se usvojene izmene hitno stave van snage“
Nedeljnik pre 3 satajoš 15 povezanih
Još jedan pacijent preminuo posle operacije krajnika u Opštoj bolnici Čačak, Ministarstvo uvodi privremene mere
RTS pre 2 satajoš 59 povezanih