Povezane vesti
“Razmotrićemo Dragojevićev zahtev o sankcijama Pajkiću”
Nova 30.09.2020
Stavićemo molbu Srđana Dragojevića na dnevni red i razgovaraćemo o njoj, kazali su u Udruženju filmskih umetnika Srbije, nakon što im je poznati reditelj pre dva dana uputio dopis u kom je naveo da je njegovom projektu scenarista i filmski kritičar… »
Dragojević: Pajkić mi namerno dao najniže ocene na konkursu
Nova 30.09.2020
Nebojša Pajkić je na konkursu Filmskog centra Srbije, glasajući u "užem izboru" za moj projekat "Škartovi" dodelio najniže ocene u svim kategorijama, uključujući i kategorije koje se tiču mog dosadašnjeg dela, time je svesno uticao na ishod glasanja i… »
Vesti dana »

Grmljaviske oluje već tutnje ovim predelima Srbije, evo gde se još očekuju: Preti nevreme, moguć i grad
Telegraf pre 27 minutajoš 32 povezane

Dojava o bombi: Hitna evakuacija u Narodnoj skupštini Republike Srpske: "Poziv je bio sa 065"
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Ruska PVO oborila 54 ukrajinska drona iznad osam regiona Rusije; Tramp: Prvi susret dva predsednika bez mene
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih

Peđa Mitrović pisao Nenadu Stefanoviću: "Politički motivisano neravnopravno postupanje"
N1 Info pre 47 minutajoš 5 povezanih

Izrael odobrio ofanzivu na grad Gazu uz pregovore o oslobađanju talaca i upozorenja o civilnim žrtvama
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 24 povezane