Povezane vesti
Dobro pogledajte dekolte... Gde su bradavice?! Gledaoci se žalili na voditeljku, ona poručila "samo mi u si*e gledate!"
Mondo 30.09.2020
Amanda Holden PONOVO zaratila s gledaocima! Amanda Holden PONOVO zaratila s gledaocima! Voditeljka britanskog šoua "Ja imam talenat" opet je u centru pažnje javnosti zbog seksi stajlinga! Lepa plavuša Amanda Holden obukla je dekoltiranu plavu haljinu, a… »
Najzgodnija voditeljka pokazala previše: Grudi ispadaju iz haljine, gledaoci prave haos! (foto, video)
Mondo 30.09.2020
Da li je i vama ovo "previše"? Glasajte u anketi! Da li je i vama ovo "previše"? Glasajte u anketi! Voditeljka britanskog šoua "Ja imam talenat" opet je u centru pažnje javnosti zbog seksi stajlinga! Lepa plavuša Amanda Holden obukla je dekoltiranu plavu… »
Vesti dana »

Mesarović u Novom Sadu: Vraćena srpska zastava, tamo gde joj je i mesto
Euronews pre 11 minutajoš 35 povezanih

Pešić: Kiprani nam zahvalili što nismo spuštali gas, svi žele da se nametnu
RTS pre 46 minutajoš 36 povezanih

Posle vrelog talas stiže zahlađenje! Zna se tačan datum kada temperatura pada i stiže nova tura padavina
Blic pre 11 minutajoš 51 povezana

Tramp pretio ultimatumom, pa poklonio Putinu ono što je želeo: Iskoristiće samit kako bi „razbio Zapad“
Nova pre 46 minutajoš 60 povezanih

Svetislav Pešić pričao o rekordnoj pobedi, pa otkrio stanje Micića: "Videćemo šta kažu doktori..."
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih