Повезане вести
Ђукановић: СПЦ је перјаница великосрпског национализма
Политика 30.09.2020
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да је Српска православна црква „перјаница великосрпског национализма” и да заједно са, како је казао, националистичком опозицијом хоће да „посрби” Црну Гору. „СПЦ је у… »
Ђукановић: Догодило се нешто уобичајено, остајем председник
РТВ 30.09.2020
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Мило Ђукановић рекао је вечерас да се не боји никаквих кривичних пријава и да неће поднети оставку на функцију председника државе те да ће свој мандат користити до краја. ''Већ сам одговорио да… »
Ђукановић: Не подносим оставку, не плашим се никаквих кривичних пријава
Курир 30.09.2020
Председник Црне Горе Мило Ђукановић рекао је да се не боји никаквих кривичних пријава и да неће поднети оставку на функцију председника државе и да ће свој мандат користити до краја. "Већ сам одговорио да наравно нећу зато што… »
Ђукановић: Догодило се нешто уобичајено, остајем
Ало 30.09.2020
Председник Црне Горе Мило Ðукановић рекао је вечерас да се не боји никаквих кривичних пријава и да неће поднети оставку на функцију председника државе те да ће свој мандат користити до краја. - Већ сам одговорио да наравно нећу… »
Мило не зна кад је доста: Залепио се за фотељу као прилепак за стену
Србија данас 30.09.2020
Остаје председник до следећих избора. Председник Црне Горе Мило Ðукановић рекао је вечерас да се не боји никаквих кривичних пријава и да неће поднети оставку на функцију председника државе те да ће свој мандат користити до краја… »
Вести дана »

Глобалне цене нафте порасле су за 3,7 одсто након што је Трамп увео санкције руским нафтним компанијама
Форбес пре 1 сатјош 25 повезаних

Министарка Лазаревић: Трговци „дрско креативни“, уредба о маржама биће измењена
Бизнис.рс пре 1 сатјош 23 повезане

"Естреља роха"! Португалци прогнозирају: Биће тесно против Звезде (видео)
Вечерње новости пре 38 минутајош 47 повезаних

Снажно невреме стиже у Србију: Ови делови земље биће први на удару, спремите се и на орканске ударе ветра
Мондо пре 3 сатајош 26 повезаних