Povezane vesti
U Velikoj Britaniji kritično, moguće nove restrikcije
Nova 30.09.2020
Velika Britanija je u kritičnom trenutku pandemije i nove restrikcije u svakodnevnom životu, koje će nas koštati, biće uvedene ukoliko budu potrebne, upozorio je večeras premijer Ujedinjenog Kraljevstva Boris Džonson. Džonson se obratio javnosti ispred… »
Džonson: Velika Britanija u kritičnom trenutku, moguće nove restrikcije
Radio 021 30.09.2020
Velika Britanija je u kritičnom trenutku pandemije i nove restrikcije u svakodnevnom životu, koje će nas koštati, biće uvedene ukoliko budu potrebne, upozorio je večeras premijer Ujedinjenog Kraljevstva Boris Džonson. Džonson se obratio javnosti ispred… »
Džonson: Britanija u kritičnom trenutku, moguće nove restrikcije
N1 Info 30.09.2020
Vesti dana »
Srbija pred izazovima: Energetska neizvesnost, evropski upitnik, bezbednosna previranja – Koji su najmudriji potezi
Mondo pre 1 satjoš 47 povezanih
Otkriven motiv pucnjave u Obrenovcu! Evo zašto je Aleksandar potegao pištolj na Petra i Filipa
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Ocokoljić: Moj najveći problem je što sam sarađivao sa Obradovićem, čuo sam se sa Željkom
RTS pre 4 satijoš 105 povezanih