Povezane vesti
Preko 10 godina robije za silovanje mladića! Tukli, silovali pa opljačkali mladića, evo kakva ih kazna čeka
Mondo 01.10.2020
Žrtvi su nakon silovanja oduzeli mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist. Žrtvi su nakon silovanja oduzeli mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo… »
Osumnjičeni za silovanje u pritvoru, prete im visoke kazne
Dnevnik 01.10.2020
PANČEVO: Viši sud u Pančevu odredio je pritvor do 30 dana N. M. (21) iz okoline Pančeva i M.N. (21) iz Bele Crkve, koji se sumnjiče da su pre tri dana silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića, kojem su tom prilikom naneli teške telesne… »
Muškarcima koji su silovali mladića (19) određen pritvor
Nova 01.10.2020
Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv N. M. (21) iz okoline Pančeva i M. N. (21) iz Bele Crkve zbog sumnje da su silovali 19-godišnjeg mladića, a potom ga opljačkali. Osumnjičeni su danas saslušani u… »
Novosti saznaju: Evo kolika kazna preti osumnjičenima za silovanje mladića u Beloj Crkvi
Večernje novosti 01.10.2020
MILANU N. i Nikoli M. protiv kojih je više javno tužilaštvo u Pančevu donelo naredbu u sprovođenju istrage da su izvršili razbojništvo i silovanje devetnaestogodišnjeg mladića u Beloj Crkvi, ukoliko se dokaže krivica, preti zatvorska kazna od… »
"Držao mi je šrafciger na vratu i terao da oralno zadovoljnim": Potresna ispovest mladića (19) kog su dvojica Pančevaca…
Blic 30.09.2020
Slobodan Popov (19) iz Bele Crkve kaže da su ga Milan N. i Nikola M. na silu odveli u sobu, šutirali ga, udarali šipkom i terali ga da ih oralno zadovoljava Milan N. me u ponedeljak presreo na ulici oko 23 sata. Uhvatio me pod ruku i na silu odveo u… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture (VIDEO)
Insajder pre 25 minutajoš 52 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 7 satijoš 11 povezanih
Tramp pristao da odloži primenu carina protiv Meksika, za Kanadu i Kinu važe od sutra
Nova pre 2 satajoš 41 povezana
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Janis Sferopulos pred Asvel: Moramo da budemo pametni i nađemo prava rešenja
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih