Povezane vesti
"Meni je to sramota! Nema ništa od osvete i bušenja guma. " Pevačica oplela po Ljupki zbog skandala: "Ona treba psihički da se…
Blic 01.10.2020
Ljupka Stević nedavno se našla u centru skandala kada je bivšem partneru polupala dva automobila. Incident koji je uzburkao javnost komentarisale su mnoge Ljupkine kolege i koleginice, a sada se oglasila i Mia Borisavljević i rekla šta misli o čitavoj… »
Meni je to sramota, nema nazad: Mia Borisavljević oplela po Ljupki zbog skandala!
Mondo 01.10.2020
Pevačica komentariše buran raskid Ljupke Stević. Pevačica komentariše buran raskid Ljupke Stević. O raskidu Ljupke Stević i generala Dragiše Simića domaći mediji ne prestaju da bruje, a o ovom skandalu pričaju i njene kolege. Naime, nakon što je Ljupka… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Završen protest ispred Skupštine grada, studenti AUNS na plenumu odlučuju o daljim koracima, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Serbian News Media pre 28 minutajoš 26 povezanih
Zelenski kaže da se Ukrajina suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 18 minutajoš 30 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 1 satjoš 48 povezanih