Povezane vesti
Dačić se nije ustručavao u jutarnjem: Milo ima više slika sa Slobom nego ja a navodno sam mu bio desna ruka! Skresao i…
Kurir 01.10.2020
Milo Đukanović zaboravlja svoje reči koje je izgovorio kada je 1989. godine... O Džaferoviću: U ratu nisam bio nikakva vlast, družio sam se s novinarima, a on se družio sa mudžahedinima koji su odsecali srpske glave. BEOGRAD - Ministar spoljnih… »
Dačić: Prilika da se normalizuju odnosi Srbije i Crne Gore
RTV 01.10.2020
BEOGRAD - Promena vlasti u Crnoj Gori je prilika da se normalizuju odnosi Srbije i Crne Gore kao dve bratske države, dva bliska naroda, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. On je za TV Pink rekao da je opoziciji u Crnoj Gori, koja… »
Vesti dana »
"Bićete uništeni ili proterani": U Moskvi poludeli zbog plana Zelenskog, pljušte reakcije: Osveta besnog Putina će biti apokaliptična!
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
ISTRAŽUJEMO Ko je „pao“ sa Grčićem zbog malverzacija u EPS-u: Nekad „u kešu“ danas u blokadi i stečaju
Forbes pre 57 minutajoš 6 povezanih
Na snazi narandžasti meteo alarm, ovi delovi Srbije danas su na udaru! Rhmz objavio i upozorenje, a evo kad stiže novo zahlađenje
Kurir pre 21 minutajoš 9 povezanih
Italijanska vlada negira da je špijunirala novinare i aktiviste putem specijalnog softvera
Beta pre 7 satijoš 2 povezane