Повезане вести

Предстоје тешка јесен и зима, ковид болница у Батајници брзо напредује

Предстоје тешка јесен и зима, ковид болница у Батајници брзо напредује

РТС 01.10.2020
У Батајници ће бити изграђен модеран мултифункционални здравствени објекат, који ће, осим што ће бити ковид болница, моћи да се користи за разне намене, рекао је председник Александар Вучић, који је обишао радове на изградњи… »
"Опет ће се пребројати сви преминули од ковида" Вучић: Урадићемо комплетну ревизију, за сваку смрт, за сваког човека

"Опет ће се пребројати сви преминули од ковида" Вучић: Урадићемо комплетну ревизију, за сваку смрт, за сваког човека

Пресс 01.10.2020
"Поносан сам на све лекаре, нико није слагао ниједну једину реч. У "Батуту" кажу да има мање смртних случајева него што је пријављено. Међутим, Србија ће први пут да уради оно што није урадила, комплетну ревизију. Поносимо се… »
"Подржавао сам др несторовића": Вучић: Он је имао различите ставове, али је добро што их је износио јавно

"Подржавао сам др несторовића": Вучић: Он је имао различите ставове, али је добро што их је износио јавно

Блиц 01.10.2020
Председник Александар Вучић је још једном стао у одбрану лекара који се боре против корона вируса, а посебно чланова Кризног штаба који су се претходних недеља и месеци нашли на удару критичара. - Урадили смо као држава огроман… »

Вести дана »