Повезане вести

Председник Хрватске: Помпео "долази да проба увалити" авионе Ф-16

Председник Хрватске: Помпео "долази да проба увалити" авионе Ф-16

Нови магазин 01.10.2020
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да амерички државни секретар Мике Помпео (Мајк) стиже сутра у Хрватску да би пробао да јој "ували" авионе Ф-16. "Долази да проба увалити америчке авионе. То кажем ја који сам… »
"Ето њих две недеље пре избора": Милановић: Помпео долази у Хрватску да би нам увалио Ф-16

"Ето њих две недеље пре избора": Милановић: Помпео долази у Хрватску да би нам увалио Ф-16

Блиц 01.10.2020
Председник Зоран Милановић изјавио је данас да амерички државни секретар Мајк Помпео стиже сутра у Дубровник да би, како се изразио, Хрватској покушао да "ували" бомбардере Ф-16. Милановић је поновио да би америчка понуда у… »
Милановић: Помпео хоће да нам ували америчке бомбардере

Милановић: Помпео хоће да нам ували америчке бомбардере

Вести онлине 01.10.2020
Председник Зоран Милановиц́ изјавио је данас да амерички државни секретар Мајк Помпео стиже сутра у Дубровник да би, како се изразио, Хрватској покушао да „ували“ бомбардере Ф-16. Милановиц́ је поновио да би америчка понуда у… »
Милановић: Помпео би да Хрватској "ували" Ф16

Милановић: Помпео би да Хрватској "ували" Ф16

Дневник 01.10.2020
ЗАГРЕБ: Председник Зоран Милановић изјавио је данас да амерички државни секретар Мајк Помпео стиже сутра у Дубровник да би, како се изразио, Хрватској покушао да "ували" бомбардере Ф-16. Милановић је поновио да би америчка понуда… »
Милановић: Помпео ће покушати да нам „ували” Ф-16

Милановић: Помпео ће покушати да нам „ували” Ф-16

Политика 01.10.2020
ЗАГРЕБ – Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да амерички државни секретар Мајк Помпео стиже сутра у Хрватску да би пробао да јој „ували” авионе Ф-16. „Долази да проба увалити америчке авионе. То кажем ја који сам… »
Милановић шокирао, без длаке на језику: Помпео долази да нам ували америчке бомбардере Ф-16!

Милановић шокирао, без длаке на језику: Помпео долази да нам ували америчке бомбардере Ф-16!

Курир 01.10.2020
Председник Зоран Милановић изјавио је данас да амерички државни секретар Мајк Помпео стиже сутра у Дубровник да би, како се изразио, Хрватској покушао да "ували" бомбардере Ф-16. Милановић је поновио да би америчка понуда у… »
Милановић увредио помпеа: Долази у Дубровник да нам "ували" Ф-16

Милановић увредио помпеа: Долази у Дубровник да нам "ували" Ф-16

Србија данас 01.10.2020
Коментаришући Помпеов долазак Милановић је рекао да је до те посете требало да дође раније. Председник Зоран Милановић изјавио је данас да амерички државни секретар Мајк Помпео стиже сутра у Дубровник да би, како се изразио… »

Вести дана »