Повезане вести
Марихуана у доњем вешу и у поштанској пошиљци
Дневник 01.10.2020
БЕОГРАД: На граничном прелазу Батровци ноћас је око поноћи пронађен пакетић марихуане, који је немачки држављанин сакрио у доњи веш који је имао на себи, саопштила је Управа царина. Он је путовао аутомобилом "мерцедес" немачких… »
Мислио је ко ће да ми гледа у гаће, али се преварио: Опирао се претресу на Батровцима али су српски цариници били неумољиви
Курир 01.10.2020
БЕОГРАД - Цариници и полицајци се на граници готово свакодневно сусрећу са различитим покушајима кријумчарења мањих количина наркотика и не би било претерано рећи да не постоји место у возилима или на телу путника где нису… »
Цариници зауставили албанца на Батровцима: У колима није било ништа сумњиво, а онда су му прегледали доњи веш
Вечерње новости 01.10.2020
НОЋАС око поноћи на Батровцима је пронађен пакетић марихуане, који је немачки држављанин албанске националности сакрио у доњи веш који је имао на себи. Поменути путник је сам путовао аутомобилом "мерцедес" немачких регистарских… »
Вести дана »
Пролеће усред децембра Ујутру слаб мраз, а онда сунве и раст температуре
Ало пре 57 минутајош 4 повезане
Решење за НИС мора бити пронађено до 15. јануара, три сценарија на столу
РТС пре 57 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 52 минутајош 1 повезана