Povezane vesti
"Igor je u očajnom stanju": Ispovest oca čijeg su sina oteli u Jagodini: Seckali su ga nožem, mučili ga celu noć
Blic 02.10.2020
Ne jedem i ne spavam od kada su Darija i Dragan mučili mog sina Igora, celu noć. Od deset sati uveče do četiri izjutra! Seckali su ga nožem po rukama i terali ga da prizna da je bio u ljubavnoj vezi sa Darijinim bivšim suprugom Manuelom, Špancem, što… »
"Vezali su me, tukli, sekli i mokrili po meni": Jeziva ispovest muškarca iz Jagodine kog je satima mučila žena dok nije…
Blic 01.10.2020
Oteli su me iz kuće, maltretirali i terali da priznam da sam bio u ljubavnoj vezi s Darijinim mužem! Mokrili su po meni, hteli su da mi iseku polni organ, a isekli su me po telu! Ovako počinje priču Igor S. (37) iz okoline Jagodine, koji je pretrpeo… »
Seckali su ga nožem: Ovo je Igor koga su oteli u Jagodini i terali da prizna da je ljubavnik Darijinog muža (foto)
Večernje novosti 01.10.2020
IGORA Stankovića (37) kidnapovali su u Jagodini Darija C. V. (40), zvana Dara, i Dragan K. (43), poznatiji kao Kokos, oboje iz Strižila. Za priču se, verovatno, nikad ne bi saznalo da Darija nije sve snimila mobilnim telefonom, pa je snimak stigao do… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 38 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 32 povezane
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 58 minutajoš 25 povezanih
Opština Vlasotince poziva građane da preko državnog programa “Svoj na svome” urede imovinska prava
Jugmedia pre 3 satajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih