Повезане вести
"Игор је у очајном стању": Исповест оца чијег су сина отели у Јагодини: Сецкали су га ножем, мучили га целу ноћ
Блиц 02.10.2020
Не једем и не спавам од када су Дарија и Драган мучили мог сина Игора, целу ноћ. Од десет сати увече до четири изјутра! Сецкали су га ножем по рукама и терали га да призна да је био у љубавној вези са Даријиним бившим супругом… »
"Везали су ме, тукли, секли и мокрили по мени": Језива исповест мушкарца из Јагодине ког је сатима мучила жена док није…
Блиц 01.10.2020
Отели су ме из куће, малтретирали и терали да признам да сам био у љубавној вези с Даријиним мужем! Мокрили су по мени, хтели су да ми исеку полни орган, а исекли су ме по телу! Овако почиње причу Игор С. (37) из околине… »
Сецкали су га ножем: Ово је Игор кога су отели у Јагодини и терали да призна да је љубавник Даријиног мужа (фото)
Вечерње новости 01.10.2020
ИГОРА Станковића (37) киднаповали су у Јагодини Дарија Ц. В. (40), звана Дара, и Драган К. (43), познатији као Кокос, обоје из Стрижила. За причу се, вероватно, никад не би сазнало да Дарија није све снимила мобилним телефоном… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 31 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 36 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних