Повезане вести

"Игор је у очајном стању": Исповест оца чијег су сина отели у Јагодини: Сецкали су га ножем, мучили га целу ноћ

"Игор је у очајном стању": Исповест оца чијег су сина отели у Јагодини: Сецкали су га ножем, мучили га целу ноћ

Блиц 02.10.2020
Не једем и не спавам од када су Дарија и Драган мучили мог сина Игора, целу ноћ. Од десет сати увече до четири изјутра! Сецкали су га ножем по рукама и терали га да призна да је био у љубавној вези са Даријиним бившим супругом… »
"Везали су ме, тукли, секли и мокрили по мени": Језива исповест мушкарца из Јагодине ког је сатима мучила жена док није…

"Везали су ме, тукли, секли и мокрили по мени": Језива исповест мушкарца из Јагодине ког је сатима мучила жена док није…

Блиц 01.10.2020
Отели су ме из куће, малтретирали и терали да признам да сам био у љубавној вези с Даријиним мужем! Мокрили су по мени, хтели су да ми исеку полни орган, а исекли су ме по телу! Овако почиње причу Игор С. (37) из околине… »
Сецкали су га ножем: Ово је Игор кога су отели у Јагодини и терали да призна да је љубавник Даријиног мужа (фото)

Сецкали су га ножем: Ово је Игор кога су отели у Јагодини и терали да призна да је љубавник Даријиног мужа (фото)

Вечерње новости 01.10.2020
ИГОРА Станковића (37) киднаповали су у Јагодини Дарија Ц. В. (40), звана Дара, и Драган К. (43), познатији као Кокос, обоје из Стрижила. За причу се, вероватно, никад не би сазнало да Дарија није све снимила мобилним телефоном… »

Вести дана »