Povezane vesti
Tinejdžer (16) napastvovao dečaka (7) u Nišu: "Vodio je mog sina u štalu i zlostavljao ga"
Telegraf 02.10.2020
- Otišla sam u policiju 31. jula i sve prijavila. Nakon toga sam sela na avion i odvela dete za Švajcarsku - kaže majka dečaka. Majka sedmogodišnjaka je sa sinom došla iz Švajcarske u Niš i, kako kaže, "kod sina je tokom boravka kod muževljeve rodbine… »
Tinejdžer u domu posle seksualnog zlostavljanja dečaka (7)
Nova 02.10.2020
Tinejdžer (16) koji je seksualno napastvovao dečaka (7) u Nišu od 21. jula nalazi se u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu zbog seksualnog zlostavljanja koje se dogodilo u martu, pišu beogradski mediji. Za ceo slučaj saznalo se nakon što je majka… »
Stravičan slučaj silovanja dečaka (7) u Nišu: Rođak ga odvodio u štalu i iživljavao se nad njim!
Mondo 02.10.2020
"Šta je sve radio mom detetu, strah me je da kažem", priča žena koja je prijavila manijaka. "Šta je sve radio mom detetu, strah me je da kažem", priča žena koja je prijavila manijaka. "Došla sam sa sedmogodišnjim sinom na odmor u Srbiju, da vidimo rodni… »
Niš: Tinejdžer (16) seksualno zlostavljao šestogodišnjaka
Nova 02.10.2020
Protiv maloletnika starog 16 godina iz jedne opštine u okolini Niša podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji, odnosno jer se sumnja da je seksualno zlostavljao šestogodišnjeg dečaka. Ceo slučaj dogodio se krajem jula u jednom selu… »
Vesti dana »
SZO traži od Rusije više informacija o uzroku smrti radnice Instituta za borbu protiv kuge
N1 Info pre 21 minutajoš 32 povezane
Marta Kos najavljuje nove ucene: Videćemo ozbiljnost nove vlade Srbije – moraće da nam isporuče više!
Sputnik pre 11 minutajoš 27 povezanih
Pogledajte kompletan spisak biračkih mesta u inostranstvu: Gde je sve RIK odredio da glasa dijaspora?
Danas pre 56 minutajoš 11 povezanih
U Banjaluci sahranjena nekadašnja predsednica RS i haška osuđenica Biljana Plavšić
Radio sto plus pre 31 minutajoš 21 povezana