Повезане вести
Тинејџер (16) напаствовао дечака (7) у Нишу: "Водио је мог сина у шталу и злостављао га"
Телеграф 02.10.2020
- Отишла сам у полицију 31. јула и све пријавила. Након тога сам села на авион и одвела дете за Швајцарску - каже мајка дечака. Мајка седмогодишњака је са сином дошла из Швајцарске у Ниш и, како каже, "код сина је током боравка… »
Тинејџер у дому после сексуалног злостављања дечака (7)
Нова 02.10.2020
Тинејџер (16) који је сексуално напаствовао дечака (7) у Нишу од 21. јула налази се у Васпитно-поправном дому у Крушевцу због сексуалног злостављања које се догодило у марту, пишу београдски медији. За цео случај сазнало се… »
Стигла казна за ТИНЕЈЏЕРА (16) који је силовао дечака (7): Објављено где се он сада налази
Вечерње новости 02.10.2020
МАЛОЛЕТНИКУ (16) који је полно узнемиравао дечаке поднета кривична пријава. Полиција је по налогу Вишег јавног тужилаштва поднела кривичну пријаву против шеснаестогодишњака због сумње да је учинио кривично дело недозвољене… »
Стравичан случај силовања дечака (7) у Нишу: Рођак га одводио у шталу и иживљавао се над њим!
Мондо 02.10.2020
"Шта је све радио мом детету, страх ме је да кажем", прича жена која је пријавила манијака. "Шта је све радио мом детету, страх ме је да кажем", прича жена која је пријавила манијака. "Дошла сам са седмогодишњим сином на одмор у… »
Ниш: Тинејџер (16) сексуално злостављао шестогодишњака
Нова 02.10.2020
Против малолетника старог 16 година из једне општине у околини Ниша поднета је кривична пријава због недозвољених полних радњи, односно јер се сумња да је сексуално злостављао шестогодишњег дечака. Цео случај догодио се… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 6 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 1 минутјош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 21 минутајош 29 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 16 повезаних