Povezane vesti
Gucati traži da bude pušten na slobodu uz jemstvo od 1.000 evra
Politika 02.10.2020
Nisu morali da me hapse, sam bih došao – rekao osumnjičeni. – Podići ćemo optužnicu za 30 dana, najavilo tužilaštvo. Hisni Gucati, predsednik udruženja veterana OVK, osumnjičen za zastrašivanje svedoka ratnih zločina, zatražio je juče na prvom saslušanju… »
Zabranjeno objavljivanje dosijea
Danas 01.10.2020
Specijalizovano veće za zločine na Kosovu zabranilo je objavljivanje dosijea, koji su prethodnih nedelja na misteriozan način dostavljani veteranima OVK, rekao je advokat Udruženja veterana OVK Tom Gaši. „Naređeno mi je da, kao predstavnik organizacije… »
Vesti dana »
Spremite se za vremenski raskol! Na ovim mestima temperatura skače do 15 stepeni, a na ovim pada i do 0! Evo kakvo nas vreme čeka do kraja godine!
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih
Vazduh u Srbiji ocenjen kao nezdrav: Udiše ga čak 40 odsto građana, štetan po hronične bolesnike
N1 Info pre 19 minutajoš 1 povezana
Peskov: Rusija želi mir u Ukrajini, a ne primirje; Mediji: Pogođen tanker ruske flote u senci "Dašan"
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih
Kakva drama! Evo šta treba da se desi da Crvena zvezda prođe dalje u Ligi Evrope
Večernje novosti pre 10 minutajoš 9 povezanih
Vučić u Briselu: Verujem da će Srbija imati podršku EU u suočavanju sa izazovima u energetici
Serbian News Media pre 6 satijoš 4 povezane