Povezane vesti
Kon: Nikada ništa nije prikrivano od podataka
Dnevnik 02.10.2020
BEOGRAD: Nikada ništa nije prikrivano od podataka po pitanju virusa korona, sve što je objavljivano bilo je ono što je dostupno, izjavio je danas epidemiolog dr Predrag Kon. "Što se tiče podataka koji se ovde saopštavaju, oni se dobijaju iz Batuta i… »
Ministar opet vređa novinare: Vama je stalo da rušite sistem
Nova 02.10.2020
Novinarka Nova.rs upitala je na konferenciji za medije Kriznog štaba i Predraga Kona i Zlatibora Lončara da razjasne izjavu dr Kona o tri puta većem broju preminulih od korone u Beogradu. “Vas dvojica tvrdite da smo pogrešno razumeli izjavu dr Kona… »
Kon o broju preminulih: Radi se o proceni, ništa od podataka nije skrivano
Radio 021 02.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da se podaci koji se saopštavaju na konferencijama dobijaju iz "Batuta" i da su merodavni. "Govoreći o većem broju preminulih, ja sam to rekao na osnovu mortalitetne statistike, a to ljudima nije jasno - radi se o… »
Nastavljena polemika oko smrtnih slučajeva i brojki: Kon i Lončar saglasni da nam je potrebna revizija, ministar ponovio…
Blic 02.10.2020
- Nikada ništa nije prikrivano od podataka. To je važno posebno zbog toga što se spekuliše u javnosti, što se vezuje za posebne načine praćenja - rekao je na današnjoj pres konferenciji Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa epidemiolog dr… »
Kon: Izjava o većem broju preminulih je moja procena
Slobodna Evropa 02.10.2020
Epidemiolog i član kriznog štaba Vlade Srbije za borbu proitiv bolesti COVID-19 Predrag Kon izjavio je 2. oktobra da je njegova izjava o tome da je u Beogradu tokom tri meseca bio tri puta veći broj preminulih od te bolesti data “na osnovu… »
Ministar Lončar: Na kojoj adresi je Šolak, da pošaljem ostavku?
Kurir 02.10.2020
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas, povodom kritika da je više ljudi umrlo nego što je bilo prijavljeno i da bi trebalo da podnese ostavku, da je ostavku napisao ali je, kaže, zaboravio da pita na kojoj adresi je Šolak (Dragan… »
Kon o broju preminulih: Radi se o proceni, ništa od podataka nije prikrivano
N1 Info 02.10.2020
"Govoreći o većem broju preminulih, ja sam to rekao na osnovu mortalitetne statistike, a to ljudima nije jasno - radi se o proceni, ne o nečemu što je potpuno pouzdano. Ne možemo govoriti ništa drugo kada govorimo o statistici, nego koliko je bilo… »
Krizni štab: U Srbiji nema tri puta više preminulih od koronavirusa (Kurir TV)
Kurir 02.10.2020
Podaci o broju novozaraženih, preminulih i hospitalizovanih od koronavirusa dobijaju se iz Instituta Dr. Milan Jovanovic Batut i kod nas nikada ništa nije prikirivano od podataka, saopštio je Predrag Kon, član Kriznog štaba za suzbijanje kovida 19 na… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Krenuli sa stadiona u Inđiji, ovo je ceo plan puta (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 34 povezane
Rada Đurić: Ovo nije pobuna samo protiv onog u čemu živimo, ovo je i pretnja onima koji dolaze
N1 Info pre 2 satajoš 11 povezanih
Danas na snazi boziv na bojkot velikih trgovinskih lanaca: “Vreme da potrošači uzvrate udarac“
Morava info pre 48 minutajoš 15 povezanih
Studenti pešače do Novog Sada, ECB snizila kamate - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 10 povezanih