Повезане вести
Кон: Никада ништа није прикривано од података
Дневник 02.10.2020
БЕОГРАД: Никада ништа није прикривано од података по питању вируса корона, све што је објављивано било је оно што је доступно, изјавио је данас епидемиолог др Предраг Кон. "Што се тиче података који се овде саопштавају, они се… »
Министар опет вређа новинаре: Вама је стало да рушите систем
Нова 02.10.2020
Новинарка Нова.рс упитала је на конференцији за медије Кризног штаба и Предрага Кона и Златибора Лончара да разјасне изјаву др Кона о три пута већем броју преминулих од короне у Београду. “Вас двојица тврдите да смо погрешно… »
Кон о броју преминулих: Ради се о процени, ништа од података није скривано
Радио 021 02.10.2020
Епидемиолог Предраг Кон рекао је данас да се подаци који се саопштавају на конференцијама добијају из "Батута" и да су меродавни. "Говорећи о већем броју преминулих, ја сам то рекао на основу морталитетне статистике, а то људима… »
Настављена полемика око смртних случајева и бројки: Кон и Лончар сагласни да нам је потребна ревизија, министар поновио…
Блиц 02.10.2020
- Никада ништа није прикривано од података. То је важно посебно због тога што се спекулише у јавности, што се везује за посебне начине праћења - рекао је на данашњој прес конференцији Кризног штаба за борбу против корона вируса… »
Кон: Изјава о већем броју преминулих је моја процена
Слободна Европа 02.10.2020
Епидемиолог и члан кризног штаба Владе Србије за борбу проитив болести ЦОВИД-19 Предраг Кон изјавио је 2. октобра да је његова изјава о томе да је у Београду током три месеца био три пута већи број преминулих од те болести дата… »
Кризни штаб: У Србији нема три пута више преминулих од коронавируса (Курир ТВ)
Курир 02.10.2020
Подаци о броју новозаражених, преминулих и хоспитализованих од коронавируса добијају се из Института Др. Милан Јовановиц Батут и код нас никада ништа није прикиривано од података, саопштио је Предраг Кон, члан Кризног штаба за… »
Кон о броју преминулих: Ради се о процени, ништа од података није прикривано
Н1 Инфо 02.10.2020
"Говорећи о већем броју преминулих, ја сам то рекао на основу морталитетне статистике, а то људима није јасно - ради се о процени, не о нечему што је потпуно поуздано. Не можемо говорити ништа друго када говоримо о статистици… »
Министар Лончар: На којој адреси је Шолак, да пошаљем оставку?
Курир 02.10.2020
БЕОГРАД - Министар здравља Златибор Лончар рекао је данас, поводом критика да је више људи умрло него што је било пријављено и да би требало да поднесе оставку, да је оставку написао али је, каже, заборавио да пита на којој… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана