Povezane vesti
Laž je da sam umešan u zbivanja u DS-u
Danas 02.10.2020
Reagovanje lidera Stranke slobode i pravde na jučerašnji tekst u Danasu „Gospodin Dragan Domazet je pominjući mene u tekstu ‘Ko je sve isključen na telefonskoj sednici Demokratske stranke – Ostali samo Rakić, Nikolić i Vujačić’ izneo ordinarne laži… »
Đilas: Laž je da sam umešan u dešavanja u DS-u
N1 Info 02.10.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nazvao je lažima tvrdnje da je on na bilo koji način umešan u dešavanja u Demokratskoj stranci. Đilas je u listu "Danas" odgovorio na navode Dragana Domazeta negirajući da ga je "Boris Tadić kooptirao u… »
Đilas: Laž je da sam umešan u dešavanja u DS
Nova 02.10.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nazvao je lažima tvrdnje da je on na bilo koji način umešan u dešavanja u Demokratskoj stranci. Đilas je u listu “Danas” odgovorio na navode Dragana Domazeta negirajući da ga je “Boris Tadić kooptirao u… »
Vesti dana »
Delez se oglasio o pokretanju arbitraže: Odluku nismo doneli olako, primena uredbe o maržama je dovela do značajnih gubitaka
Insajder pre 10 minutajoš 28 povezanih
VST 13. februara odlučuje o izboru novih tužilaca za organizovani kriminal, sedam dana kasnije i o svim upućenim tužiocima
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih
Muškarac (74) nasmrt pretučen: Užas u Golupcu, uhapšen brat žrtve
Mondo pre 10 minutajoš 29 povezanih
Evrodizel skuplji za 3 dinara, benzin za dinar: Novi cenovnici na pumpama
Nedeljnik pre 4 satijoš 28 povezanih