Povezane vesti
Laž je da sam umešan u zbivanja u DS-u
Danas 02.10.2020
Reagovanje lidera Stranke slobode i pravde na jučerašnji tekst u Danasu „Gospodin Dragan Domazet je pominjući mene u tekstu ‘Ko je sve isključen na telefonskoj sednici Demokratske stranke – Ostali samo Rakić, Nikolić i Vujačić’ izneo ordinarne laži… »
Đilas: Laž je da sam umešan u dešavanja u DS-u
N1 Info 02.10.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nazvao je lažima tvrdnje da je on na bilo koji način umešan u dešavanja u Demokratskoj stranci. Đilas je u listu "Danas" odgovorio na navode Dragana Domazeta negirajući da ga je "Boris Tadić kooptirao u… »
Đilas: Laž je da sam umešan u dešavanja u DS
Nova 02.10.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nazvao je lažima tvrdnje da je on na bilo koji način umešan u dešavanja u Demokratskoj stranci. Đilas je u listu “Danas” odgovorio na navode Dragana Domazeta negirajući da ga je “Boris Tadić kooptirao u… »
Vesti dana »
Održan studentski protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Predsednik Irana: Nećemo pognuti glavu pred neprijateljem, ali pregovori nisu kapitulacija
N1 Info pre 41 minutajoš 34 povezane
Berlin odbio Putinov predlog da posrednik za Ukrajinu bude bivši nemački kancelar Šreder
Serbian News Media pre 1 satjoš 36 povezanih
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit podneo ostavku: Pokreće se procedura za izbor njegovog naslednika
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih