Povezane vesti
Laž je da sam umešan u zbivanja u DS-u
Danas 02.10.2020
Reagovanje lidera Stranke slobode i pravde na jučerašnji tekst u Danasu „Gospodin Dragan Domazet je pominjući mene u tekstu ‘Ko je sve isključen na telefonskoj sednici Demokratske stranke – Ostali samo Rakić, Nikolić i Vujačić’ izneo… »
Đilas: Laž je da sam umešan u dešavanja u DS-u
N1 Info 02.10.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nazvao je lažima tvrdnje da je on na bilo koji način umešan u dešavanja u Demokratskoj stranci. Đilas je u listu "Danas" odgovorio na navode Dragana Domazeta negirajući da ga je "Boris Tadić… »
Đilas: Laž je da sam umešan u dešavanja u DS
Nova 02.10.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas nazvao je lažima tvrdnje da je on na bilo koji način umešan u dešavanja u Demokratskoj stranci. Đilas je u listu “Danas” odgovorio na navode Dragana Domazeta negirajući da ga je “Boris Tadić… »
Vesti dana »
Izbušene gume na automobilima srpskih registracija u Kosovskoj Mitrovici
RTV pre 7 satijoš 3 povezane
Nebenzja: Rusija neće dozvoliti zamrzavanje sukoba; Zelenski: Putin testira reakciju Zapada
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Ako od sutra ne ispoštujete ovo pravilo, preti vam kazna od 10.000 do 800.000 dinara, evo u kom slučaju: I MUP se oglasio upozorenjem
Blic pre 10 satijoš 4 povezane
Osmoro mrtvih pronađeno u garaži u Valensiji: Do tela ne mogu da dođu, očevici u šoku: "Voda je brzo tekla i odjednom su vrata popustila" (video)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
"Tramp ne razume prava žena": Kamala Haris oštro o političkom protivniku
Blic pre 6 satijoš 3 povezane