Povezane vesti
Drugo lice fine Melanije Tramp: Pustite me je*** na miru
Nova 02.10.2020
"Pustite me je***o na miru", bio je komentar prve dame SAD Melanije Tramp na kritike upućene na njen račun zbog dece koja su razdvojena od roditelja na granici SAD-a. Snimak, koji je pustio CNN-ov voditelj Anderson Kuper, je napravila bivša Melanijina… »
Tajni snimci otkrili drugo lice melanije: Prva dama snimljena kako psuje: "Pustite me j***o na miru!" (audio)
Blic 02.10.2020
Prva dama SAD Melanija Tramp Tajno je snimana u leto 2018. godine kada je izražavala frustraciju na kritiku zbog politike svog muža o odvajanju porodica koje su ilegalno ušle u SAD. Između ostalog, prva dama je rekla: "Pustite me j***o na miru!" - Kažu… »
Objavljeni tajni snimci Melanie Trump
Al Jazeera 02.10.2020
Prva dama SAD-a je snimljena nakon kritike politike njenog supruga Donalda Trumpa o odvajanju porodica koje su ilegalno ušle u SAD. Prva dama SAD-a Melania Trump tajno je snimana u ljeto 2018. godine, kada je bila ljuta zbog kritike politike njenog… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

Dijalog će pobediti: Završen sastanak Putina i Vitkofa - trajao tri sata
Sputnik pre 40 minutajoš 22 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 24 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 5 satijoš 20 povezanih