Povezane vesti
Kosovo imenovalo diplomatskog predstavnika u Izraelu
Vesti online 02.10.2020
Kosovo je danas imenovalo Ines Demiri za otpravnicu poslova Kosova u Izraelu. – Radujem se ovom velikom izazovu, jer je moja velika želja da produbljujem odnose između Kosova i Izraela – kazala je Demiri, prenosi RTV Kosova. Juče je ministarka… »
Kosovo imenovalo predstavnika u Izraelu
Nova 02.10.2020
Mesec dana nakon što je u Vašingtonu dogovoreno uzajamno priznanje Kosova i Izraela, Priština je imenovala otpravnicu poslova u Izraelu, objavili su prištinski mediji, a prenosi Kossev. Otpravnica poslova Kosova biće Ines Demiri. “Radujem se ovom… »
Priština imenovala diplomatskog predstavnika u Izraelu
Blic 02.10.2020
Priština je danas imenovala Ines Demiri za otpravnicu poslova tzv. Kosova u Izraelu, prenosi RTK na srpskom jeziku. - Radujem se ovom velikom izazovu, to je moja velika elja za produbljujem odnosa između Kosova i Izraela - navela je Demiri… »
Vesti dana »

Poznato kada će Novak igrati odložen meč protiv Korde: Navijači će morati kasno na spavanje
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 1 satjoš 17 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih