Повезане вести
Трамп више нема температуру: Завирите у његов болнички апартман, пази га 7.000 медицинских радника
Телеграф 03.10.2020
Хоспитализован је у војној болници. Након што је хоспитализован у војној болници "Волтер Рид" због заразе корона вирусом, амерички председник Доналд Трамп је преко Твитера упутио поруку да му је добро. - Иде добро, мислим. Хвала… »
Прва Трампова објава из болнице
Спутник 03.10.2020
Председник САД Доналд Трамп огласио се на Твитеру након што је смештен у болницу пошто је тестиран позитивно на корона вирус. „Иде на добро, мислим! Хвала свима! Волим вас“, написао је Трамп, преноси Тањуг. Гоинг велИ, И тхинк… »
Меланија се огласила из карантина
Спутник 03.10.2020
Након што је амерички председник објавио да је оболео од короне, прва дама Америке Меланија Трамп огласила се на Твитеру. „Хвала вам на љубави коју нам шаљете. Имам благе симптоме, али све у свему, осећам се добро. Радујем се… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 13 минутајош 17 повезаних
Србин из Крушевца нови директор БМВ-а: Каријеру започео као практикант, стигао до директорске фотоље, а запослени га обожавају
Курир пре 3 минутајош 14 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 29 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Наиссус инфо пре 1 сатјош 12 повезаних