Povezane vesti
Kon: Nije bilo prikrivanja podataka
Politika 03.10.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je juče sve rečeno o broju umrlih od korona virusa i da ne bi trebalo ništa dodavati. „Moja detaljnija objašnjenja stvaraju konfuziju. Rezultat je vrlo pozitivan - biće revizije. Ono što je… »
Kon: Pitanje broja preminulih se politizuje, istraživao sam iz radoznalosti
N1 Info 03.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon ocenio je da se neusaglašenost podataka o broju preminulih od koronavirusa politizuje, kao i da nema odgovor zašto bi bilo kome odgovaralo da se prikriva broj preminulih od kovid-19. Izvor: TV Prva On je gostujući na TV Prva rekao… »
Još 107 zaraženih u Srbiji, Kon tvrdi da podaci o umrlima nisu zataškavani
Glas Amerike 03.10.2020
BEOGRAD — Prema zvaničnim podacima, u Srbiji je u protekla 24 sata registrovano još 107 zaraženih koronavirusom. Preminule su dve osobe, pa je ukupan broj umrlih narastao na 753, objavljeno je na sajtu covid19.rs Već nekoliko dana se u Srbiji vodi… »
Kon: Revizija put do potpune istine, institucije utvrđuju metodologiju
Slobodna Evropa 03.10.2020
„Metodologiju (revizije podataka o broju umrlih od COVID-19, prim. aut.) će ustanoviti institucije, to bi bili instituti za javno zdravlje ili fakulteti i tu treba da budu uključeni kliničari”, rekao je član kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv… »
Kon o broju umrlih od korone: "Moja detaljnija objašnjenja stvaraju konfuziju, važno je da će biti revizije"
Blic 03.10.2020
Epidemiolog i član Krizbog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je juče sve rečeno o broju umrlih od korona virusa i da ne bi trebalo ništa dodavati. - Moja detaljnija objašnjenja stvaraju konfuziju. Rezultat je vrlo pozitivan - biće revizije. Ono što… »
Pravda 03.10.2020
Epidemiolog i član Krizbog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je juče sve rečeno o broju umrlih od korona virusa i da ne bi trebalo ništa dodavati. "Moja detaljnija objašnjenja stvaraju konfuziju. Rezultat je vrlo pozitivan - biće revizije. Ono što je… »
Kon: Iz radoznalosti sam istraživao brojke, biće revizije
Nova 03.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon ocenio je da se neusaglašenost podataka o broju preminulih usled korona virusa politizuje, kao i da nema odgovor zašto bi bilo kome odgovaralo da se prikriva broj preminulih od COVID-19. On je gostujući na TV Prva rekao da je… »
Brinem kako će javnost ovo da shvati: Dr Kon o broju umrlih od korone i najavljenoj reviziji
Mondo 03.10.2020
Otkako je dr Kon izjavio da je u junu bilo tri puta više umrlih nego što je prijavljeno, digla se velika bura. Sada je objasnio sve u vezi sa tim! Otkako je dr Kon izjavio da je u junu bilo tri puta više umrlih nego što je prijavljeno, digla se velika… »
RTV 03.10.2020
BEOGRAD - Epidemiolog i član Krizbog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je juče sve rečeno o broju umrlih od korona virusa i da ne bi trebalo ništa dodavati. "Moja detaljnija objašnjenja stvaraju konfuziju. Rezultat je vrlo pozitivan - biće revizije… »
Kon: Pitanje broja umrlih od COVID-19 se politizuje
Novi magazin 03.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon ocenio je danas da se neusaglašenost podataka o broju preminulih usled koronavirusa politizuje, kao i da nema odgovor zašto bi bilo kome odgovaralo da se prikriva broj preminulih od COVID-19. On je gostujući na TV Prva rekao da je… »
Dnevnik 03.10.2020
BEOGRAD: Epidemiolog i član Krizbog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je juče sve rečeno o broju umrlih od korona virusa i da ne bi trebalo ništa dodavati. "Moja detaljnija objašnjenja stvaraju konfuziju. Rezultat je vrlo pozitivan - biće revizije… »
Kon objasnio brojeve koje je izneo u javnost: Evo šta je rekao epidemiolog
Kurir 03.10.2020
Epidemiolog i član Krizbog štaba Predrag Kon izjavio je danas da je juče sve rečeno o broju umrlih od korona virusa i da ne bi trebalo ništa dodavati. "Moja detaljnija objašnjenja stvaraju konfuziju. Rezultat je vrlo pozitivan - biće revizije. Ono što je… »
Ovo je prava istina o broju preminulih od korona virusa U Srbiji: Doktor Kon demantovao sve sumnje!
Večernje novosti 03.10.2020
ČLAN Kriznog štaba dr Predrag Kon tokom gostovanja u emisiji "Jutro Tv Prva", odlučno je demantovao sumnje u verodostojnost izveštaja koji su prezentovani javnosti povodom epidemije korona virusa. - U kriznom štabu smo dobijali podatke iz merodavne… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 27 povezanih
Vučič: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Novi magazin pre 23 minutajoš 23 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 44 povezane
"Imamo odlične lidere, počev od Ursule" Stigla oštra reakcija iz Evropske unije na Trampovu izjavu!
Kurir pre 23 minutajoš 19 povezanih