Povezane vesti
Predsednik Nagorno-Karabaha se bori na prvoj liniji fronta: ''Korisniji sam tamo nego u pozadini''
Pravda 03.10.2020
Predsednik Nagorno-Karabaha (Republike Arcah, kako je zovu meštani) Araik Harjutiunjan izjavio je da je u uslovima teških borbi sa neprijateljem duž cele granice lično otišao na prvu liniju borbe protiv neprijatelja. „Generali, oficiri, narednici… »
Lider Nagorno-Karabaha se pridružio vojsci na frontu
Nova 03.10.2020
"Ovo je naša poslednja bitka, koju ćemo sigurno dobiti zajedno. Ja sam s vama do pobede. Na oružje. Imamo čast", poručio je danas predsednik samoproglašene jermenske oblasti u Azerbejdžanu Nagorno-Karabah Arajik Harutijunijan. Harutijunijan izjavio je da… »
"Ovo je naša poslednja bitka": Predsednik Nagorno-Karabaha se pridružio vojsci na prvoj liniji fronta
Blic 03.10.2020
Predsednik samoproglašene jermenske oblasti u Azerbejdžanu Nagorno-Karabah Arajik Harutijunijan izjavio je da se lično uputio na prvu liniju borbe protiv azerbejdžanske vojske. Obraćajući se vojsci i dobrovoljcima u zemlji, on je izjavio da se teške… »
Vesti dana »

Smederevo: Uhapšeno dvoje zbog utaje poreza i falsifikovanja službenih isprava
RTV pre 19 minutajoš 59 povezanih

Studenti se oglasili o načinu kako je njihov kolega doveden na sahranu oca: „Danas su ove lisice na nogama nevinih, sutra će biti …“
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih

"Biće najveći komemorativni skup": Studenti odgovorili na ruski izveštaj o "srpskom Majdanu"
N1 Info pre 54 minutajoš 27 povezanih

Potresni snimak: Telo preminulog Dejana Milovanovića odnose sa terena
Telegraf pre 19 minutajoš 82 povezane

Ko će naslediti 200 miliona Roberta Redforda? Još za života odlučio je kome će ostaviti paprenu zaostavštinu
Kurir pre 24 minutajoš 48 povezanih