Povezane vesti

Predsednik Nagorno-Karabaha se bori na prvoj liniji fronta: ''Korisniji sam tamo nego u pozadini''

Predsednik Nagorno-Karabaha se bori na prvoj liniji fronta: ''Korisniji sam tamo nego u pozadini''

Pravda 03.10.2020
Predsednik Nagorno-Karabaha (Republike Arcah, kako je zovu meštani) Araik Harjutiunjan izjavio je da je u uslovima teških borbi sa neprijateljem duž cele granice lično otišao na prvu liniju borbe protiv neprijatelja. „Generali, oficiri, narednici… »
Lider Nagorno-Karabaha se pridružio vojsci na frontu

Lider Nagorno-Karabaha se pridružio vojsci na frontu

Nova 03.10.2020
"Ovo je naša poslednja bitka, koju ćemo sigurno dobiti zajedno. Ja sam s vama do pobede. Na oružje. Imamo čast", poručio je danas predsednik samoproglašene jermenske oblasti u Azerbejdžanu Nagorno-Karabah Arajik Harutijunijan. Harutijunijan izjavio… »
"Ovo je naša poslednja bitka": Predsednik Nagorno-Karabaha se pridružio vojsci na prvoj liniji fronta

"Ovo je naša poslednja bitka": Predsednik Nagorno-Karabaha se pridružio vojsci na prvoj liniji fronta

Blic 03.10.2020
Predsednik samoproglašene jermenske oblasti u Azerbejdžanu Nagorno-Karabah Arajik Harutijunijan izjavio je da se lično uputio na prvu liniju borbe protiv azerbejdžanske vojske. Obraćajući se vojsci i dobrovoljcima u zemlji, on je izjavio da se… »

Vesti dana »