Повезане вести

Председник Нагорно-Карабаха се бори на првој линији фронта: ''Кориснији сам тамо него у позадини''

Председник Нагорно-Карабаха се бори на првој линији фронта: ''Кориснији сам тамо него у позадини''

Правда 03.10.2020
Председник Нагорно-Карабаха (Републике Арцах, како је зову мештани) Араик Харјутиуњан изјавио је да је у условима тешких борби са непријатељем дуж целе границе лично отишао на прву линију борбе против непријатеља. „Генерали… »
Лидер Нагорно-Карабаха се придружио војсци на фронту

Лидер Нагорно-Карабаха се придружио војсци на фронту

Нова 03.10.2020
"Ово је наша последња битка, коју ћемо сигурно добити заједно. Ја сам с вама до победе. На оружје. Имамо част", поручио је данас председник самопроглашене јерменске области у Азербејџану Нагорно-Карабах Арајик Харутијунијан… »
"Ово је наша последња битка": Председник Нагорно-Карабаха се придружио војсци на првој линији фронта

"Ово је наша последња битка": Председник Нагорно-Карабаха се придружио војсци на првој линији фронта

Блиц 03.10.2020
Председник самопроглашене јерменске области у Азербејџану Нагорно-Карабах Арајик Харутијунијан изјавио је да се лично упутио на прву линију борбе против азербејџанске војске. Обраћајући се војсци и добровољцима у земљи, он је… »

Вести дана »