Повезане вести
„Боловао сам од анксиозности и био зависник“
Вести онлине 03.10.2020
Плејмејкер Партизана Коди Милер-Мекинтајер открио је да је у прошлости имао менталних проблема. Американац, који је летос стигао међу црно-беле, своју причу поделио је на Твитеру. – Све на овом свету је пролазно, осим тренутка… »
Кошаркаш Партизана отворио душу: Играч црно-белих открио животну драму – ‘Био сам навучен на пилуле’
Хот спорт 03.10.2020
Кошаркаш Партизана, Коди Милер Мекинтајер, открио је да је у прошлости имао менталних проблема. Амерички плејмејкер је летос надоместио одлазак Корија Волдена у Црвену звезду, а сада је поделио своју причу путем друштвених мрежа… »
Исповест кошаркаша Партизана: Био сам навучен на лекове
Нова 03.10.2020
Коди Милер-Мекинтајер, кошаркаш Партизана, на Твитеру је отворио душу и открио да је имао проблема са контролом "унутрашњих демона". Американац који је током лета појачао црно-беле јавно је поделио искуства из унутрашње битке… »
Животна драма кошаркаша Партизана: Био сам навучен на пилуле, хтео сам да страхови нестану
Вечерње новости 03.10.2020
КОШАРКАШ Партизана Коди Милер Мекинтајер каже да је у једном тренутку имао проблем са контролом сопствених "унутрашњих демона". Коди је летос надоместио одлазак Корија Волдена у Црвену звезду, а сада је поделио своју причу путем… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана