Повезане вести
„Боловао сам од анксиозности и био зависник“
Вести онлине 03.10.2020
Плејмејкер Партизана Коди Милер-Мекинтајер открио је да је у прошлости имао менталних проблема. Американац, који је летос стигао међу црно-беле, своју причу поделио је на Твитеру. – Све на овом свету је пролазно, осим тренутка… »
Кошаркаш Партизана отворио душу: Играч црно-белих открио животну драму – ‘Био сам навучен на пилуле’
Хот спорт 03.10.2020
Кошаркаш Партизана, Коди Милер Мекинтајер, открио је да је у прошлости имао менталних проблема. Амерички плејмејкер је летос надоместио одлазак Корија Волдена у Црвену звезду, а сада је поделио своју причу путем друштвених мрежа… »
Исповест кошаркаша Партизана: Био сам навучен на лекове
Нова 03.10.2020
Коди Милер-Мекинтајер, кошаркаш Партизана, на Твитеру је отворио душу и открио да је имао проблема са контролом "унутрашњих демона". Американац који је током лета појачао црно-беле јавно је поделио искуства из унутрашње битке… »
Животна драма кошаркаша Партизана: Био сам навучен на пилуле, хтео сам да страхови нестану
Вечерње новости 03.10.2020
КОШАРКАШ Партизана Коди Милер Мекинтајер каже да је у једном тренутку имао проблем са контролом сопствених "унутрашњих демона". Коди је летос надоместио одлазак Корија Волдена у Црвену звезду, а сада је поделио своју причу путем… »
Вести дана »
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 51 минутајош 20 повезаних
Премијер Аустралије поздравио забрану друштвених мрежа за децу млађу од 16 година
РТВ пре 41 минутајош 14 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 1 сатјош 22 повезане