Povezane vesti
Narodna stranka podnela prijavu protiv Vučića zbog nenošenja maske
N1 Info 03.10.2020
Omladina Narodne stranke je poslala obaveštenje MUP-u o počinjenom prekršaju i podnela prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije i studenta Visoke sportske škole Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera koje su doneli Republički krizni štab… »
Narodna stranka podnela prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog nenošenja maske
Danas 03.10.2020
Prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera, podnela je danas omladinska organizacija Narodne stranke i poslala obaveštenje Ministarstvu unutrašnjih poslova o počinjenom prekršaju. Omladinci Narodne… »
Narodna stranka: Prijava Vučiću jer nije nosio masku
Nova 03.10.2020
Omladina Narodne stranke poslala je danas obaveštenje Ministarstvu unutrašnjih poslova o počinjenom prekršaju i podnela prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije i studenta Visoke sportske škole Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera koje… »
Vesti dana »
Nastavak iznošenja završnih reči tužilaštva na suđenju bivšim vođama tzv. OVK
RTV pre 28 minutajoš 3 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
"Sestra je izašla iz sale i rekla mi da moli Boga da moja Ema preživi." Devojčica (4) tragično umrla nakon rutinske operacije krajnika: Bolnica u Čačku proverava da li je bilo propusta
Blic pre 13 minutajoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju: Ove linije GSP menjaju trase zbog radova u Kruševačkoj
Kurir pre 33 minutajoš 2 povezane