Povezane vesti
"Bio sam prevaren i to na svoje oči": Sloba Radanović zbunio sve izjavom u emisiji
Blic 03.10.2020
Pevač Slobodan Radanović osvrnuo se na svoj ljubavni život, pa priznao da li je ikada u životu bio prevaren. Kao što svi več znaju, pevač je u rijalitiju prevario svoju tadašnju ženu Kristinu Kiju Kockar, a priznao je da je i njena prevarila devojka, i… »
Bio sam i ja prevaren i to na moje oči! Sloba Radanović aferom u rijalitiju šokirao je Srbiju, a i njemu se desilo slično!
Kurir 03.10.2020
Slobodan Radanović osvrnuo se na svoj ljubavni život, pa priznao da li je ikada u životu bio prevaren. Kao što svi več znaju, pevač je u rijalitiju prevario svoju tadašnju ženu Kristinu Kiju Kockar, a priznao je da je i njena prevarila devojka, i to… »
Vesti dana »

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

Da li Evropa šalje trupe u Ukrajinu? Ponovo prete Rusiji, a sada tvrde da postoji i plan
Alo pre 50 minutajoš 31 povezana

Cene hrane drastično pale Razlika ide i do 160 dinara! Pogledajte šta je sve pojeftinilo (foto)
Alo pre 30 minutajoš 56 povezanih

Novosađani obeležavaju 10 meseci od pada nadstrešnice, đaci zovu na proteste
Pravda pre 25 minutajoš 46 povezanih

MASA osudila nasilni upad na Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu
Nedeljnik pre 3 satajoš 79 povezanih