Povezane vesti
Zoran Radojković Pile Postao deda Nekadašnji voditelj se oglasio iz Beča, čestitke samo pristižu!
Kurir 04.10.2020
Mlad postao deda a evo kako mu izgleda supruga. Bivši novinar, voditelj i učesnik rijalitija Zoran Radojković Pile, koji je devedesetih zasmejavao televizijske gledaoce postao je deda pa se tim povodom oglasio na svom Fajsbuk profilu. "Postao sam… »
"Postao sam deda,: Jupi!" Naš voditelj koji je otišao iz Srbije dobio unuka, čestitke pljušte
Blic 04.10.2020
Voditelj Zoran Radojković Pile, koji se poslednjih godina povukao sa TV ekrana, objavio je da je postao deda. Zoran Radojković Pile, nekadašnji voditelj, ali i rijaliti učesnik, lepe vesti da je dobio unuka podelio je putem društvenih mreža. -… »
Prinova u porodici Zorana radojkovića: Pile postao ponosni deda
Večernje novosti 04.10.2020
BIVŠI novinar, voditelj i učesnik rijalitija Zoran Radojković Pile, koji je devedesetih zasmejavao televizijske gledaoce emisijom "Pile telešop", postao je deda. - Postao sam ponosni deda unuka, 4 kilograma i 75 grama, jupiiiiii! Muško, mašala -… »
Vesti dana »
Studenti i bivša rektorka Univerziteta traže ostavku rektora Madića
Vreme pre 14 minutajoš 12 povezanih
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 50 minutajoš 94 povezane
Tužilaštvo: Javnost će blagovremeno i redovno biti obaveštavana o toku istrage nesreće u Novom Sadu
RTS pre 32 minutajoš 52 povezane
Odluka Vlade Srbije: Počela objava dokumenta o rekonstrukciji Železničke stanice, fakultetima povišica od 20 odsto
NIN pre 57 minutajoš 48 povezanih
Orile su se zvezdine pesme Ulicama Milana: Delije pružile podršku igračima uprkos zabrani italijanske policije! (video)
Hot sport pre 50 minutajoš 31 povezana