Повезане вести

Зоран Радојковић Пиле Постао деда Некадашњи водитељ се огласио из Беча, честитке само пристижу!

Зоран Радојковић Пиле Постао деда Некадашњи водитељ се огласио из Беча, честитке само пристижу!

Курир 04.10.2020
Млад постао деда а ево како му изгледа супруга. Бивши новинар, водитељ и учесник ријалитија Зоран Радојковић Пиле, који је деведесетих засмејавао телевизијске гледаоце постао је деда па се тим поводом огласио на свом Фајсбук… »
"Постао сам деда,: Јупи!" Наш водитељ који је отишао из Србије добио унука, честитке пљуште

"Постао сам деда,: Јупи!" Наш водитељ који је отишао из Србије добио унука, честитке пљуште

Блиц 04.10.2020
Водитељ Зоран Радојковић Пиле, који се последњих година повукао са ТВ екрана, објавио је да је постао деда. Зоран Радојковић Пиле, некадашњи водитељ, али и ријалити учесник, лепе вести да је добио унука поделио је путем… »
Принова у породици Зорана радојковића: Пиле постао поносни деда

Принова у породици Зорана радојковића: Пиле постао поносни деда

Вечерње новости 04.10.2020
БИВШИ новинар, водитељ и учесник ријалитија Зоран Радојковић Пиле, који је деведесетих засмејавао телевизијске гледаоце емисијом "Пиле телешоп", постао је деда. - Постао сам поносни деда унука, 4 килограма и 75 грама, јупииииии… »

Вести дана »