Povezane vesti
Srbi postavili uslov za ulazak u vladu!
Alo 04.10.2020
Jedan od lidera Demokratskog fronta u Crnoj Gori Milan Knežević kaže da će Crna Gora dobiti vladu sastavljenu po izbornoj volji građana od 30. avgusta i da ne može da prihvati da Srbi u Crnoj Gori ne mogu da pokrivaju bezbednosni resor. "Mislim da… »
Knežević:Brutalna neistina da će DF podržati manjinsku vladu
RTV 04.10.2020
BEOGRAD - Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je danas da je brutalna neistina da je Demokratski front spreman da podrži manjinsku vladu. Knežević je, gostujući na TV Prva, rekao da je za sada jedino partija Dritana Abazovica… »
Knežević: Ne možemo da prihvatimo da Srbi u Crnoj Gori ne pokrivaju bezbednosni resor
Sputnik 04.10.2020
Jedan od lidera Demokratskog fronta u Crnoj Gori Milan Knežević kaže da će Crna Gora dobiti vladu sastavljenu po izbornoj volji građana od 30. avgusta i da ne može da prihvati da Srbi u Crnoj Gori ne mogu da pokrivaju bezbednosni resor. "Mislim da… »
Milan Knežević poručio: Brutalna neistina da će Demokratski front podržati manjinsku vladu
Kurir 04.10.2020
Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je danas da je brutalna neistina da je Demokratski front spreman da podrži manjinsku vladu. Knežević je, gostujući na TV Prva, rekao da je za sada jedino partija Dritana Abazovica protiv… »
Knežević odbacio sve spekulacije: Nećemo prihvatiti da Srbi ne pokrivaju resor bezbednosti u Crnoj Gori
Večernje novosti 04.10.2020
JEDAN od lidera Demokratskog frona u Crnoj Gori Milan Knežević kaže da će Crna Gora dobiti vladu sastavljenu po izbornoj volji građana od 30. avgusta i da ne može da prihvati da Srbi u Crnoj Gori ne mogu da pokrivaju bezbednosni resor. - Mislim da… »
Vesti dana »
Nastavljaju se studentske blokade: Okupili se profesori i studenti ispred Filozofskog fakulteta
NIN pre 5 minutajoš 18 povezanih
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 48 minutajoš 1 povezana
Rok za korišćenje neregistrovanih pripejd brojeva produžen do 10. aprila
RTS pre 23 minutajoš 13 povezanih